Nevíte o dobrém svatebním fotografovi na 7.9.2013?

Hledám dobrého svatebního fotografa na 7. září 2013 v zámecké zahradě v Lysé nad Labem.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, zkus fotokokes.cz ... fotili uz nekolik svateb mych kamaradu + naposled jsem jejich sluzby vyuzila i do prace na vyrocni zpravu a musim rict super - priprava, pristup, kvalita, dodrzeni terminu ...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš termín mám ještě volný a ráda Vám nabídnu své foto služby, prosím podívejte se na mé webové stránky a pokud Vás zaujmou (příp. i ceny), budu moc ráda, když se na mě obrátíte. Petra
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, mám LAST MINUTE AKCI více na mém profilu beremese. Pavel
Odpovědět
Profilova fotka
Martina Gonšenicová - nejlepší fotgrafka na světě... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych doporučila naší fotografku Báru Mráčkovou. My byli moc spokojení, lepší jsme si nemohli vybrat. Jinak dobrých fotografů je spousta. Třeba Lenka Seničová, Hanka Skácelová, Bigoš a sposta dalších. Jsou tu na to extra diskuze ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tento termín se mi právě dnes uvolnil. Budu ráda, pokud se podíváte ke mně na web a případně se ozvěte :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, prohlédněte si prosím také naše práce. S přátelským pozdravem Mašková Šárka...
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Nám svatbu fotila Alena Šrefrová a byli jsme spokojeni:)
Odpovědět
Profilova fotka
mám též volno :) pro kalkulaci mne kontaktujte.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tohle datum mám volné. V případě zájmu, mě kontaktujte. Veškeré informace najdete na mém webu. Zdenka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Pokud nemáte vybráno, můžete se podívat i ke mně ;-) Jezdíváme na volné víkendy k Poděbradům, tak by cestovné nebylo. Pěkný den. Petra L.
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Nevím zda mají volno, ale naši objednaní fotografové jsou pro mě TOP.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?