Hledám svatebního fotografa na termín 29.9.2015, který je schopen vytvořit zajímavé a kretivní fotky. Chci vtip, nápaditost, originalitu, jiný úhel pohledu.
Cena max. do 11 tis. Kč včetně cestovních nákladů a rekvizit.
Díky za Vaše nabídky.
Dobrý den,
rádi Vám nabídneme naše fotoslužby. Dovolím si Vám zaslat i interní zprávičku. Budeme moc rádi, když se prozatím podíváte na naše webové stránky. Najdete na nich ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a popisy jednotlivých svatebních fotobalíčků.
Budeme se těšit
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO
Krásný den přeji, můžete juknout na mé stránky, kde naleznete i celkový ceník. Pokud vás práce zaujme, neváhejte mne kontaktovat :). S pozdravem M.Zaňková
@xrenat
Hezký den, Váš termín mám volný. S kreativními fotografiemi jste na správné adrese. Volím často netradiční úhly záběru, rekvizity si vyrábím nebo vymýšlím sama :o). Jestli chcete, můžu Vám poslat i normální portréty, kde jsou ty rekvizity, které jsem si dělala sama. Studovala jsem uměleckou fakultu - tvůrčí fotografii, kde mne k takovému přístupu vedli a také jsem měla díky tomu jinou fotografickou cestu. Posílám pár fotek na ukázku a do zprávy Vám ještě pošlu ceník a info.
Jinak jsem jednou nohou v Ostravě a jednou nohou v Rožnově, protože tam fotím magisterku a navíc tam mám rodinu, takže dopravu samozřejmě hradit nebudete.
krásný zbytek večera, Mariana Ryšavá
@xrenat Dobrý večer, přímo z Rožnova pod Radhoštěm mohu doporučit fotografa Ryszard Perzynski (visual-studio), myslím si, že by mohl splňovat Váš požadavek a zaujmout. S pozdravem Martin Lysek :-)
Dobrý večer,
Soláň s Rožnovem a blízké okolí dobře známe. Termín máme volný.
Bližší informace zasílám do zpráv.
Mějte se pěkně
Martin Hnátek | MarLin Photography
Dobrý den! Rádi Vám nabídneme naše služby. Na naší webové prezentaci naleznete fotky a videa, která prezentují naši práci. Budeme rádi, když se ozvete. S přáním hezkého dne, Zdeněk Krejcar AP fotostudio.
Dobrý den,
i já bych Vám ráda nabídla své služby.
V případě zájmu prosím navštivte např. mé webové stránky (odkaz dole u mého příspěvku), kde naleznete i orientační ceník.
Mou předností je nenarušování obřadu, práce v tichosti a kreativita; dále pak rychlé dodání fotografií.
Těšit se můžete i na několik překvapení, která opravdu BUDOU neotřelá a garantuji, že mnoho svatebních párů dnes takové fotografie nemá ... :-)
Samozřejmostí je podepsání smlouvy, a při včasné domluvě a zaplacení zálohy sleva!
Dále nabízím i možnost předsvatebního focení, abychom si na sebe zvykli a fotografie jste pak mohli promítat např. při hostině nebo dát do půlnočních svatebních novin, které jsou čím dál tím více oblíbené.
Dobrý den, váš termín máme zatím volný. Podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte. Do vaší interní pošty vám zasíláme bližší info.
Přejeme pěkný den, Mirka a Petr čočkovi
Dobrý den,
dovolím si nabídnout i své služby. Pokud se Vám bude má práce líbit, tak se určitě domluvíme. Při objednání balíčku "Top", nebo "Extreme" z ceníku na mých stránkách bych si neúčtoval cestovné.
Hezký den, Martin Pokora
Dobrý deň, termín máme ešte voľný, fotíme vo dvojici a snažíme sa o originálne zábery, ktoré vystihujú momentálnu náladu ale aj samotný pár :-) Skúste pozrieť na náš web, prípadne FB, kde nájdete viac fotografií. V správe máte odo mňa ceník. Prajem krásny deň
Dobrý večer, daný termín máme k dispozici. Jsme z Beskyd. V případě Vašeho zájmu nahlédněte na naše webové stránky
S pozdravem Michal a Markéta Šoferovi
Dobrý den, termín 29.8. mám jako jediný v srpnu ještě volný. Pokud ještě nemáte jasno, budu moc rád, pokud se podíváte i na moji práci. Soláň miluji a moc rád bych si tam zafotil...Přeji, ať najdete toho pravého fotografa :-) JSS