@avelik Hezký den,
Váš termín mám prozatím volný. V Praze fotím častěji než v mém kraji, takže ohledně dopravy nemusíte mít obavy :-). Nabízím tvůrčí přístup k fotografování Vašeho svatebního dne. Mám za sebou studium Tvůrčí fotografie na vš, nebudete mít tedy fotky jako přes kopírák, ale jedinečné jako Vaše svatba. :-)
Do soukromé zprávy Vám ještě pošlu ceník a info.
Mariana Ryšavá
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla také své služby.
Budu ráda, když navštívíte můj web, kde mám i orientační ceník (při rychlém zamluvení termínu a zaplacení zálohy sleva).
Individuální přístup, nenarušování obřadu, několikero překvapení v ceně :-)
Možné i předsvatební fotky, které se pak mohou promítat na hostině nebo dát do půlnočních svatebních novin...
Dobrý den! Rádi Vám nabídneme naše služby. Termín máme zatím volný. Sídlíme v Praze a máme mnohaleté zkušenosti s poskytováním svatebního fota i videa. Na naší webové prezentaci naleznete reference, ceník, fotky i videa, která prezentují naši práci. Pokud Vás naše práce osloví, budeme rádi, když se nám ozvete. S přáním hezkého dne, Zdeněk Krejcar AP fotostudio.
Dobrý den,
Váš termín máme zatím ještě volný :) budeme moc rádi, když se podíváte na naše webovky, najdete na nich ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a podrobný popis svatebních balíčků. Dovolím si Vám zaslat i interní zprávičku.
S pozdravem
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO
Dobrý den,
termín 14. srpna 2015 mám doposud neobsazený. Jsem z Prahy, nejsem drahý a zda se Vám bude líbit má práce, můžete posoudit na mých webových stránkách. Současně tam také nejdete orientační ceník.
Pokud budete mít zájem, bude mi potěšením dostat od Vás email s dalšími informacemi.
Přeji hezký večer, či den
Jakub Horák - VyfoťMě.cz
Dobrý den,
tento termín mám také neobsazen. Podívejte se ke mě na webové stránky, kde najdete mé portofólio a ceník. V případě zájmu či dotazů mě kontaktujte.
Hezký den
Miroslav Vodička
Dobrý den.
Jsem volný a dovoluji si nabídnout své služby.
Info na mém profilu, případně na webu. Zasílám i soukromou zprávu a v případě jakýchkoli dotazů pište! :-)
Přeji krásný den.
Vojtěch Pavelčík
Dobrý den,
dovolím si nabídnou ti své služby. Šeberov je super místo na svatbu. Možnost fotit u rybníku, nebo třeba dojet kousek do Milíčovského lesa. V okolí jsem vyrůstal. Pokud se Vám bude má práce líbit, tak se určitě domluvíme.
Hezký den, Martin Pokora
Dobrý den, termín mám zatím volný. V případě zájmu neváhejte mne kontaktovat. Více fotografií na webu. Pošlu Vám více info a ceník do SZ.
S pozdravem
Alena Gurenchuk