Dobrý den. 1.7. mám zatím volno, na mém webu mám ukázku z loňské svatby v Cholticích. Kdyby se vám moje práce líbila, ozvěte se. Jsem z Pardubic.
Petra
Pěkný den,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Klidně koukněte na web, který mám uvedený na kartě. pOkud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Lukáš
LUMA PHOTO
@deninkaaa Dobrý den,
jsem přímo z Pardubic, koukněte na náš web, také děláme i krásná svatební videa, info Vám posílám do Vaší pošty.
krásný den přeji video Bajer Pce
Dobrý večer. I já mám tento termín zatím volný. A snad budu tou dobou i poblíž. Podívejte se na mou práci a klidně se ptejte pokud budete chtít podrobnější informace.
Standa
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla svoje fotografické služby. Pocházím přímo z Pardubic. V Cholticích jsem svatbu již fotila. Ukázky mojí práce včetně ceníku naleznete na mém webu. V případě jakéhokoliv dotazu mne neváhejte kontaktovat, velmi ráda Vám vyjdu vstříc, tak abyste byli maximálně spokojeni :)
S pozdravem
Daniela
Foto pro Vás
Dobrý večer,
rád bych Vám nabídnul služby našeho fotoatelieru se sídlem v Poděbradech a působností po celé České republice s cenovou kalkulaci přímo na míru.
Nyní jako bonus 250 tištěných fotografíí zcela zdarma.
Vše podstatné na webu.
@deninkaaa
Dobrý večer,
pracujeme po celé ČR a děláme fotografie i video. Prohlédněte si naši práci na FB nebo webu, kde naleznete také několik "balíčků". Pokud Vám nevyhovují, dejte nám vědět svoji představu a společně vymyslíme variantu, která pro Vás bude optimální
Samozřejmostí je smlouva, případně předsvatební schůzka i s focením a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek