Dobrý den, nemáte doporučení na fotografa, který na svatbě jen tak "necvaká" a umí zachytit to krásné, má nápady pro hezká místa na portréty, je pohodář a udělá nám fotky, které budou vzpomínkou na celý život? Díky moc za případné tipy!
Hezký den. :-) Zbiroh je od nás vzdálen zhruba 15 kilometrů, pokud by se Vám tedy naše fotografie líbily, rádi dorazíme zdokumentovat právě Vaši svatbu. Posílám interní zprávu s konkrétní nabídkou. Mimochodem, na zámku jsem dva roky působila jako průvodce, super místo, pokud se dobře zvládne organizace! :-)
Dobrý den,
dovolím si nabídnout i své služby. Na Zbirohu jsem trávil prázdniny v dětství, rád si oživím vzpomínky. Pokud se Vám bude má práce líbit, tak se určitě domluvíme. Pi objednání focení svatby na rok 2015 nabízím slevu 10%.
Hezký den, Martin Pokora
Pěkný den,
rád bych Vás pozval k prohlídce mého portfolia v odkazu zde pod čarou. Pokud by Vám a nastávajícímu můj styl sedl, rád si s vámi domluvím nezávaznou schůzku. V nabídce máme i výhodné balíčky foto+video. Já i oba kameramani jsme pohodáři z naší podstaty :)
Mějte se pěkně a třeba se potkáme Mikuláš Křepelka
Dobrý den, také bychom vám rádi nabídli naše služby. Podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte.
Přejeme pěkný den, Mirka a Petr Čočkovi