Hezký den,
hledám fotografa na svatbu konanou 16.6.2016 na zámku v Brandýse n/L, hostina se poté bude konat v Praze-Dolních Počernicích.
Moc děkuji za nabídky :-)
Pěkný den,
ještě prosím zkuste mrknout na moji prezentaci. Stránky i ceník naleznete v odkazu zde pod čarou. Třeba vás osloví. V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf+kameraman (2 lidé) a například také automat na focení lidí s rychlým tiskem Fotobot.
Krásný den Mikuláš Křepelka
Dobrý večer,
já mám tento magický termín také volný. Koukněte prosím ke mě na web, kde mám na blogu náhledy do svatebních galerií. Či se podívejte rovnou sem na beremko - na můj profil. Pokud vás mé fotografie zaujmou, neváhejte mě kontaktovat. Doprava v ceně, mám to kousek ;-)
Mějte se prima, ZeZu
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
Pěkný večer,
termín mám volný a můžu být k dispozici. Klidně se koukněte na web, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a popisy jednotlivých svatebních fotobalíčků. Pokud by vás má práce zaujala, tak se stačí ozvat.
Budu se těšit
Lukáš
LUMA PHOTO
@nastenka1977
Krásný den! :-) Termín máme volný, jsme takřka pražští a Vaši svatbu tak rádi nafotíme. Do zprávy jsem zaslala více informací, včetně ceny. :-)
Dobrý den, nabízím Vám své služby. Více fotografií naleznete na mých webových stránkách. V případě zájmu nebo dotazů mne neváhejte kontaktovat.
S pozdravem
OAK Photography
Dobrý den, ráda bych Vám na Váš svatební den, nabídla svoje fotografické služby. Jsem přímo z Prahy. Více o svatebních balíčcích včetně ceníku naleznete na mém webu nebo FB.
V případě jakéhokoliv dotazu mne neváhejte kontaktovat!
Budu se těšit!
S pozdravem Daniela - Foto pro Vás, vy jste pro mě při focení to nejdůležitější!
HLEDÁTE SVATEBNÍHO FOTOGRAFA? Nabízím fotografování svatebních obřadů v různých variantách po celé České republice. Veškeré ceny najdete v odkaze na webové stránky. Najdete mne také zde na facebooku pro případné dotazy.
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman