Najde se volný fotograf na naši svatbu 30.06.2018 Rožnov p. Radhoštěm?

Dobrý den, najde se ještě volný fotograf z blízkého okolí, který bude ochoten zvěčnit náš den D (obřad, oběd) ve Valašském městečku a jeho blízkém okolí? Jedná se cca o 2-3 hodiny. Obřad máme na 11. hod. ;-) Předem děkuji za případné odpovědi, nabídky a přeji Všem krásný den. :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych vám nabídla volný termín. I když mám v kontaktech Prahu, bydlím přechodně v Olomouci. A to už není taková dálka.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím mé fotografické služby. Rád zdokumentuji Váš svatební den. Více informací pošlu do SZ. S pozdravem Filip Fojtík
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také jsem volný na 30.6. Více ve zprávě a na profilu nebo webových stránkách. Hodně úspěchu při výběru fotografa.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, moc rádi bychom Vás osobně poznali a nafotili Váš jedinečný den. V uvedený termín máme zatím volno. Podívejte se na naše stránky (v odkaze pod fotkami) a pokud se Vám zalíbí naše fotky, na kterých dokumentujeme emoce, radost a neopakovatelné okamžiky, neváhejte a napište nám. Budeme se na Vás moc těšit. Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud hledáte profesionálního fotografa na Vaši svatbu, jsme tu jen pro Vás. Focení svateb je pro nás vždy velkou výzvou, do které vkládáme maximum úsilí a mnohaletých zkušeností. Uvědomujeme si, že je tento den ve Vašem životě jedním z nejdůležitějších, proto se postaráme o to, že budete mít vzpomínku na jeho průběh se vší všudy. Jsme profesionálové, kteří focení milují a na naší práci je to vidět. Vyberte si z námi nabízených balíčků nebo si prostřednictvím balíčku Individual sami nastavte přesně takové služby, které budou odpovídat Vašemu rozpočtu a představám. Díky nám získáte nezapomenutelnou památku na tento důležitý den!
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den přeji, na tom místě bych si rád zafotil. Kdyby se vám líbil můj styl, tak napište a sestrojíme nějaký balíček :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat. Přeji pěkný den Martin Máslo
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?