Dobrý den, poptávám fotografa/fotografku na focení svatby v rustikálním stylu. Svatba se bude konat 10.8.2018 v Libereckém kraji, focení příprav cca od 13:00 do večerní zábavy cca do 19:00, nejlépe formou reportáže. Fotografie chceme pouze pro naše potřeby, nesouhlasíme s jejich použitím do portfolia - jsme stydliví :-D Svatba bude probíhat zejména venku a v párty stanu :-) Předem velice děkuji za Vaše nabídky :-)
Dobrý den,
Když se Vám budou mé fotky líbit a cena zaujme, jsem Vám plně k dispozici. Moji práci a další informace najdete na stránkách (dole pod příspěvkem). (Ne)Zveřejnění fotek je jen o domluvě.
Přeji krásný den.
S pozdravem Lukáš.
Dobrý den, @suil
Rádi pro Vás zařídíme vše okolo:
- FOTOGRAFIÍ - zdarma fotoobraz!
- VIDEA - styl Cinema Wedding, 4K rozlišení!
- FOTOKOUTKU - s okamžitým tiskem fotografií na místě svatby včetně plátna, světel, obrazovky a rekvizit (skvělá zábava pro svatebčany).
Na naší práci a reference se můžete podívat na našem facebooku, webových stránkách a Youtube kanálu: www.youtube.com/channel/UC38S_SVP0wRK...
Odkazy a více o nás najdete také zde na Beremese v našem profilu.
S přáním krásné svatby,
Váš tým ZachyťTo.cz - foto a video :)
Dobrý večer,
kdyby Vás zaujala moje práce, mám Váš svatební termín ještě volný ;)
Více info si Vám dovolím zaslat do sz.
Přeji hezký zbytek večera
S pozdravem
Vratislav Jenšík
Dobrý deň,
budem veľmi rád, keď si ma vyberiete za fotografa vášho svadobného dňa. Na beremese začínam, preto mám uvádzaciu cenu iba 5000 Kč za fotenie. Moje práce a ďalšie informácie nájdete na mojom profile.
Prajem pekný deň.
tomas
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo