Dobrý den,
tento termín mám zatím neobsazen. Mohu vám tedy nabídnout své služby i přes to, že jsem z Prahy. Dojíždím po celé ČR a tak budu potěšen, když navštívíte zde můj profil, nebo moje webové stránky (odkaz uveden níže), kde naleznete i orientační ceník. Pokud by Vás mé fotografie zaujaly, nabídl bych Vám cenu dopravy.
Jakub Horák - VyfoťMě
@madeileine
Dobrý den, Váš termín se mi nedávno uvolnil. Prosím, podívejte se na mé stránky a pokud Vás osloví mé fotografie, jsem k dispozici. Často fotím v Ostravici, nebo na Čeladné, tak to není k Vám tak daleko.
katesphotography: Vážená "profi-fotografko" prosím dodržujte laskavě pravidla serveru Beremese.cz - PROFI fotograf je povinen si založit PROFI účet, aby mohl nabízet své služby a tento profil si zaplatit. Pročtěte si pravidla serveru. Děkuji.
Dobrý den,
dovolím si nabídnout i svou práci. Jsem sice z Prahy, ale mohu dojet kamkoliv. Cestu bych si neúčtoval.
Rád cestuji nejen po naší vlasti a proto by pro mě nebyl problém dorazit klidně ráno, v případě zájmu o fotografie do pozdních nočních hodin bych neměl problém se na vlastní náklady ubytovat někde v okolí.
Pokud objednáte focení do konce března, tak bych Vám mohl dát z nabídek Top, nebo Extreme z mého ceníku slevu 40%. To znamená nabídka "Top" za 4800,- a nabídka "Extreme" za 6600,-
Pokud Vás moje práce zaujme, tak se určitě můžeme domluvit.
Hezký den, Martin Pokora