Najde se fotograf(ka) na 17.10.2015 do Mnisku pod Brdy?

Prosim i o cennove nabidky. Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud vás zaujme má práce- neváhejte mě kontaktovat :)
Odpovědět
Profilova fotka
Termín máme zatím volný, můžete mrknout tedy i k nám, veškeré info je u nás na webu;) Pohodový den. Jindřich a Pavla Nejedlí
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný večer, budu ráda, když se podíváte i na mou práci. Posílám zprávičku. Petra
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také mám volno :-) Ceník i mou práci najdete na mém webu nebo pracovním facebooku. Budu ráda, pokud se ozvete, ráda Vám též odpovím na všechny Vaše možné dotazy. Hezký večer :-) PT
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, máme ještě volno. Pokud by vás oslovila naše práce, tak nás neváhejte kontaktovat. Veškeré informace najdete na našem webu, který je uvedený na kartě. Budeme se těšit Lukáš LUMA PHOTO
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, mohu nabídnout volný termín.s pozdravem Petra Jansová svatební fotografka
Odpovědět
Profilova fotka
Také hlásím volno :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, dovolím si také nabídnout své služby. Termín mám zatím volný. Ceník naleznete na mých stránkách. Pokud by Vás a nastávajícího zaujal styl mé práce, moc rád si s vámi naplánuji nezávaznou předsvatební schůzku. Na ní vše probereme, seznámíme se a nafotíme v rámci balíčku několik předsvatebních fotografií. Na vaší svatbu jsem také schopen dodat profesionální fotobudku s rychlým tiskem (16s), máme i výhodné balíčky foto+video (2 lidé). Díky za váš čas, třeba se setkáme na schůzce Mikuláš Křepelka
Odpovědět
Doporučuji Robina Puškáše :) fotil nam ted svatbu v sobotu v Dobrichovicich. Byl úžasný a fotky uz mame vytistene a zbytek na cd a jsem z nich nadsena :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také mám Váš termín zatím volný ;) Přeji hezký den Vratislav Jenšík
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, termín mám volný, v případě zájmu Vám mohu nabídnout cenu od 5.000 (obřad + portréty) do 8.000 (celý den) včetně dopravy. Tvorba k nalezení u mě na webových stránkách. S pozdravem Miroslav Vodička
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, Váš termín mám zatím volný. Robin.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
dobry den, Vas termin mam volny a rad Vam svatbu nafotim. veskere informace na webu. Budu se tesit. Tomas wolf
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, máme Váš termín volný, proto budeme rádi, pokud zavítáte na naše webové stránky, kde naleznete veškeré informace
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Podívejte se prosím na moje webové stránky a v případě zájmu me neváhejte kontaktovat. Pro cenovou nabídku bych potřebovala vědět počet hodin fotografování nebo například jestli půjde o celodenní nebo pouze půldenní fotografování. OAK
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký večer, říjnové termíny máme zvýhodněné jako mimosezonu, balíček 3-4hod vychází na 6tis, balíček 6hod na 9tis
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ať již máte svatbu na zámku či na Skalce, rád Vám svatbu nafotím. Nabídku i ukázky naleznete na mých stránkách, na požádání Vám rad zašlu konkrétní fotografie přímo z místa. Josef PS: Važte si tamní matriky, jsou tam ochotní asi nejvíce z celých středních čech :)
Odpovědět
Dobrý den, tento termín mám také volná, pokud máte zájem - mrkněte na webové stránky v mém profilu - je tam ukázka fotek i ceník. S pozdravem Táňa K.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také mám tento termín volný. Pokud se Vám má práce bude líbit, tak se určitě domluvíme. Hezký den, Martin Pokora
Odpovědět
Profilova fotka
Mníšek znám jak své boty, více o mé práci Vám ráda zašlu emailem:)
Odpovědět
Profilova fotka
Rádi nabídneme naše služby . Kontaktujte nás.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?