Dobrý den, také mám volno :-) Ceník i mou práci najdete na mém webu nebo pracovním facebooku. Budu ráda, pokud se ozvete, ráda Vám též odpovím na všechny Vaše možné dotazy. Hezký večer :-) PT
Dobrý večer,
máme ještě volno. Pokud by vás oslovila naše práce, tak nás neváhejte kontaktovat. Veškeré informace najdete na našem webu, který je uvedený na kartě.
Budeme se těšit
Lukáš
LUMA PHOTO
Pěkný den,
dovolím si také nabídnout své služby. Termín mám zatím volný. Ceník naleznete na mých stránkách. Pokud by Vás a nastávajícího zaujal styl mé práce, moc rád si s vámi naplánuji nezávaznou předsvatební schůzku. Na ní vše probereme, seznámíme se a nafotíme v rámci balíčku několik předsvatebních fotografií.
Na vaší svatbu jsem také schopen dodat profesionální fotobudku s rychlým tiskem (16s), máme i výhodné balíčky foto+video (2 lidé).
Díky za váš čas, třeba se setkáme na schůzce Mikuláš Křepelka
Doporučuji Robina Puškáše :) fotil nam ted svatbu v sobotu v Dobrichovicich. Byl úžasný a fotky uz mame vytistene a zbytek na cd a jsem z nich nadsena :)
Hezký den,
termín mám volný, v případě zájmu Vám mohu nabídnout cenu od 5.000 (obřad + portréty) do 8.000 (celý den) včetně dopravy. Tvorba k nalezení u mě na webových stránkách.
S pozdravem
Miroslav Vodička
Dobrý den. Podívejte se prosím na moje webové stránky a v případě zájmu me neváhejte kontaktovat. Pro cenovou nabídku bych potřebovala vědět počet hodin fotografování nebo například jestli půjde o celodenní nebo pouze půldenní fotografování.
OAK
Dobrý den, ať již máte svatbu na zámku či na Skalce, rád Vám svatbu nafotím. Nabídku i ukázky naleznete na mých stránkách, na požádání Vám rad zašlu konkrétní fotografie přímo z místa.
Josef
PS: Važte si tamní matriky, jsou tam ochotní asi nejvíce z celých středních čech :)