Ahoj, chtěla bych vás poprosit o doporučení na nějakého fotografa/fotografku. Rozpočet máme omezený, takže rádi bychom nejvíce do 10 000 Kč. Od příprav nevěsty do min. první tanec (zhruba tedy od 10-19h).. Chtěla bych doporučení od nevěst a ženichů, kteří mají již s někým dobrou zkušenost, ale také se prosím ozvěte i vy profíci, kteří by se do těchto požadavků vešli. Svatba nejspíš 25.4.2015 – okres Příbram. Ráda bych někoho z „okolí“, aby cestovné nebylo také tak vysoké popřípadě zahrnuto v ceně nebo třeba část. Věřím, že se někdo najde. Děkuji.
Dobrý den,
podívejte se prosím na naše internetové stránky.
V případě, že by Vás naše tvorba zaujala, tak se s Vámi rádi domluvíme na podrobnostech a ceně.
Hezký den
Martin Hnátek | MarLin Photography
Pěkný den,
dovolím si Vás pozvat k prohlídce svého portfolia a ceníku na stránkách pod tímto příspěvkem. Pokud by Vás styl práce zaujal, jsem připraven se sejít na předsvatební schůzce.
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Dobrý den, rád vám nafotím váš svatební den a jsem ze Slap, tak to mám kousek. Rád bych si vyslechl váš příběh, jak jste se seznámili a pak vymyslel scénář focení. Podívejte se na web, na styl, kterým fotím s důrazem na světlo a stín, nebo detaily. Moje žena líčí, tak mohu nabídnout ucelený balíček s líčením. Mějte prima den. Pavel
Dobrý den, mrkněte na náš web, kde najdete veškeré informace včetně portfolia a ceníku (pro rok 2014 - platí i pro 2015 při objednaní v letošním roce), do Vašich požadavků se vejdu i s cestovným při včasném objednání (ceník roku 2014), Marie