Sháním kvalitního fotografa na svatbu dne 21.9. (okolí Brna). Nechci žádné přesvětlené a přeretušované fotky, jde mi o přirozený vzhled a nápad ve fotografii. Poradíte?
Dobrý den, pokud ještě nemáte vybráno, mohu Vám také nabídnout své služby. Navštivte prosím zde můj profil nebo webové stránky a jestliže Vás má práce zaujme, budu rád, když mne zkontaktujete.
Přeji krásný den.
Jakub Horák
Dobrý den, tento termín máme ještě volný. Pracují pro nás profesionální fotografové. Jejich práci najdete na našich stránkách. Pokud bychom vám vázali i kytice nebo dělali výzdobu, ušetříte za jejich dopravu. Můžeme přijet jako celý tým.
Přeji Vám hezké přípravy, jsme Vám kdykoliv k dispozici.
Michaela Pokorná
Svatba-stylově
Můžu jenom doporučit 2foto.cz, měli jsme je v červnu na svatbě a jsou bomba. Jsou dva, jeden fotí u ženicha druhý u nevěsty. Mají skvělé nápady - přesně vystihnou co je dvojici blízké. Do zprávy Ti pošlu odkaz na naše fotky
Nevím, jak moc je pan Mrózek (studio16cz) kvalitní fotograf, ale ROZHODNĚ není spolehlivý! Komunikace s ním byla hrozná, navíc za 3 měsíce mi nebyl schopný poslat smlouvu o dílo, takže toho teda já rozhodně nedoporučuji! Zkus Radima Horáka nebo Michala Szydlowského. :)
Tak ta fotka, kterou se tu jeden pan fotograf prezentuje, ta mě fakt odrovnala, takový děs nejen co se týká kvality fotografie, ale ještě ta paní v popředí srdce tomu dává korunu.. :-D
My jsme teď měli svatbu a měli jsme Viktora Šulca.. zatím jen pár, ale ÚŽASNÝCH fotek, výborná spolupráca a vše.. absolutní spokojenost, nemůžu si vynachválit :-) nevím, zda má volno, vřele doporučuji :-)
http://www.fotograficke.cz/
Dobrý den, tento termín mám také volný. Moje práci můžete vidět na mém webu salik tečka cz nebo na zdejším profilu. Na svatby z Brna a okolí poskytuji 10% slevu.
@majisska Doporučuji Václava Švaňhala, mrkněte na stránky vasvafoto.cz/galerie Moc šikovný! Fotil nám svatbu teď v sobotu a velká spokojenost! Fotky budeme mít příští týden, tak hodím do alba. Chtěli jsme čisté a přirozené fotky a myslím, že on to splňuje
Dobrý den, kdyby se Vám líbila moje práce, tak mám volno. Jinak na Brno si dopravu neúčtuji, mám tam babičku na hlídání tak je to při cestě :-D Zkuste mrnout na webovky. Fotkám malinko pomáhám, ale mám ráda přirozenost a momenty, tak třeba se bude líbit :o)) A když ne tak aspoň popřeju hodně štěstí. :-) Hanka
Moc doporucuji fotografa Pavla Bigoše. Je skvely fotograf a navic neskutecny sympatak, kteky nam delal prijemnou atmosferu behem foceni priprav a nasledne behem celeho dne. Nevim, jestli ma volno v Tvuj termin, ale urcite ho zkus oslovit.