Dobrý den,
sháníme celodenního fotografa na naší svatbu, která bude v sobotu 23.8.2014 na Hořovicku. Ale ne jen tak ledajakého :-) Byli bychom rádi za krásné kreativní fotografie, vystihující emoce a radosti takového dne. Nic strojeného a všedního. Předem děkuji za pomoc.
Dobrý den nevěsto, já mám tento termín plný, ale pokud mohu doporučit, Vaše požadavky na 100% splňuje Honza Ježdík. Zrovna včera jsem někde na foru četla, že má tento termín zatím volný. Má profil zde jako : Honza Ježdík | Photography .
Dobrý den Petro,
chtěl jsem se tu vychválit do nebes, že jsem přesně ten, kterého hledáte :) .. leč jak čtu příspěvek od kolegyně Vlaďky, stalo se tak již bez mého přičinění (děkuji!). :)
Váš termín mám volný, mou práci můžete posoudit buď zde na beremese v mé kartě, nebo na mém svatebním blogu - viz odkaz pod tímto textem. Též Vás rád uvítám u mě na Facebooku. :)
Přeji příjemný den
Honza
Doporučila bych Vám sebe ;-) :-D Mám volno, jsem z Plzně, což je nedaleko a dovolím si tvrdit, že splňuji Vaše požadavky :-)
Budu ráda, když kouknete na mojí práci. Hezký den, Sany K.
Dobrý den,
dovolím si Vám nabídnout i své služby. Jsem sice z Prahy, ale není problém kamkoliv dojet. Pokud se Vám bude má práce líbit, tak se určitě dohodneme.
Hezký den, Martin Pokora