Kreativní a nápaditý fotograf 23.8.2014

Dobrý den, sháníme celodenního fotografa na naší svatbu, která bude v sobotu 23.8.2014 na Hořovicku. Ale ne jen tak ledajakého :-) Byli bychom rádi za krásné kreativní fotografie, vystihující emoce a radosti takového dne. Nic strojeného a všedního. Předem děkuji za pomoc.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den nevěsto, já mám tento termín plný, ale pokud mohu doporučit, Vaše požadavky na 100% splňuje Honza Ježdík. Zrovna včera jsem někde na foru četla, že má tento termín zatím volný. Má profil zde jako : Honza Ježdík | Photography .
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Petro, chtěl jsem se tu vychválit do nebes, že jsem přesně ten, kterého hledáte :) .. leč jak čtu příspěvek od kolegyně Vlaďky, stalo se tak již bez mého přičinění (děkuji!). :) Váš termín mám volný, mou práci můžete posoudit buď zde na beremese v mé kartě, nebo na mém svatebním blogu - viz odkaz pod tímto textem. Též Vás rád uvítám u mě na Facebooku. :) Přeji příjemný den Honza
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučil bych Vám Kamila Salibu nebo Jana Veletu.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučila bych Vám sebe ;-) :-D Mám volno, jsem z Plzně, což je nedaleko a dovolím si tvrdit, že splňuji Vaše požadavky :-) Budu ráda, když kouknete na mojí práci. Hezký den, Sany K.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den! No já se taky doporučím :o) Hlavně ať to všecko dobře dopadne! :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také máme termín volný. Podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte. Přejeme dobrý výběr a pěkný den, Mirka čočková
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, jsem Vám k službám. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si Vám nabídnout i své služby. Jsem sice z Prahy, ale není problém kamkoliv dojet. Pokud se Vám bude má práce líbit, tak se určitě dohodneme. Hezký den, Martin Pokora
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, taktéž máme volný termín. Na našich webových stránkách najdete veškeré ifnormace - včetně ceníku a portfolia. Marie Bartošová
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?