Dobrý den,
hledáme fotografa na svatbu v Kostelci 9. 8. od 14 hodin. Po focení obřadu (cca 1 hodina) by následoval přejezd do Říčan, kde bude hostina. Fotograf by mě vydržet do cca 18 hodin. Budeme chtít fotky pouze na CD/DVD (předpokládám okolo 100–150 fotek). Předchozí focení na zámku v Kostelci výhodou.
Děkuji za nabídky a prosím o napsání orientační ceny.
@rohroch Dobrý den, zkušenosti z Kostelce n. Č.L. mám, poslala jsem Vám interní zprávu i s odkazem na fotografie. V případě Vašeho zájmu se budu těšit. :-) Petra
@rohroch
Dobrý den, to je tedy velká škoda! Kostelec mám ráda, sama jsem se tam vdávala a ráda se tam pracovně vracím. Ale termín mám již zarezervovaný :-(
Držím palce a šťastnou ruku při výběru fotografa, ZeZu
Dobrý den,
termín mám zatím volný a tak bych Vám mohl být k dispozici.
Lokalitu Říčanska směrem přes Mukařov a Kostelec nad Černými lesy znám, mám tam po trase chatu.
Dopravné proto v mém případě zdarma.
Rád Vás přivítám na svých webových stránkách, kde můžete mimo jiné nelézt i orientační ceník.
Přeji krásný den
Jakub Horák - VyfoťMě
Dobrý den, cenu vám tu nikdo přímo nenapíše víte jaký lidi v dnešní době jsou. Já ji napíšu!
Vaše požadavky odpovídají mému balíčku za 6000kč.
Hezký den Tomáš Šnírer
Dobrý večer, Váš termín mám zatím volný . Pokud Vás zaujme moje práce, neváhejte mne, prosím, kontaktovat. Nabídku jsem Vám poslal interní poštou. Přeji hodně štěstí při výběru.
Daniel Dančevský .
Dobrý den,
pokud jste ještě nevybrali - termín máme volný. Ukázkové fotografie (i z Kostelce) najdete zde v profilu nebo na našich webovkách.
Hezký den,
Hanka