Chtěla bych klasické zasouvací album (ne folie, ne růžky, ne na lepení lepidlem) nejlépe s možností popisku. Ale nemůžu sehnat nějaké pěkné s větším počtem fotek (nejlépe 500, ale může být i 400), aby nestálo přes 1000 Kč. Poradí někdo? abychom nemuseli mít dvě fotoalba po 200 fotkách
Já jsem nakonec zamítla vyhledávání typu svatební album, protože ceny jsou nasazené o cca 300% oproti klasickým nesvatebním. Nakonec jsem zakoupila zasouvací album na 200 fotek 10x15 cm za 79,- Kč, s drobným květinovým dekorem a na vnitřní pevnou stranu vlepila naši fotku s datem a místem svatby. Super. Spokojenost veliká. Jen nikomu nepřeju to rovnání fotek...
@anabelka86 jo vsude maji spis s tou folii nez zasouvaci.
@viki83 jako na 200sem nasla u nas hezke svatebni (perletove)za 179 ale nechteli jsme dve alba ale asi budm muset pri tom velkem poctu
Máme výbornou zkušenost s ruční výrobou od Aleny Švambergové (najdete na googlu i facebooku). Myslím, že by Vám určitě vyšla vstříc, alba i další výrobky má krásné. Pro nás vyráběla přebaly na DVD a co jsem si navymýšlela, to udělala :)
Linda (Filip Matuška - Photography)