Ahoj, doporučíte mi, kde nám kvalitně udělají svatební fotografii jako fotoobraz, nejlépe na malířském plátně? S kým máte pozitivní či negativní zkušenost? Děkuji
Dobrý den, v rámci našich služeb, které nabízíme, je rovněž tisk fotografií max.do formátu A2, a to na různé druhy profesionálních papírů včetně fotoplátna. Pokud by jste chtěla větší rozměry, máme kontakty i na jinou firmu, konkrétně z Olomouce a Zlína, tak vám je v případě zájmu můžeme předat.
Pěkný den, Mirka a Petr čočkovi
Dobrý den,
fotoobraz vám mohu zhotovit já. Záleží na velokosti jakou chcete a jestli máte dostatečně velká data na zvětšeninu. Fotoplátno je napnuto na dřevěný rám.
s pozdravem
Fotoobraz doporučuju na dibondu, je to nejvíc profi a nejlíp to vypadá (a fotky se takhle dávají i na výstavy), plátno je oproti tomu takové horší a není to podle mě ono...
Jinak za mě určitě SAAL cokoliv ;)
Doporučujeme Saal Digital. Na našem webu najdete článek včetně videa, jak výsledný produkt (fotokniha) od nich vypadá. Ze všech stran vidím pozitivní zkušenosti a pokud se náhodou stane nějaký chyba, firma ji hned napraví.
@bibianakrokusova doporučuji Kvalitnifotky.cz na kód LENKAVANICKOVA dostanete 10%slevu.
Výborná komunikace, rychlost dodání, skvělé výrobky.
Saal moc nedoporučuji, stránky knížek oproti kvalitním fotkám opravdu tenké a nehezké. Obraz mi přišel nazelenalý a s firmou se nedá pořádně komunikovat.. (ale moje zkušenost se Saal je stará 3 roky, tak třeba se něco změnilo).