Hledáme volného (kvalitního) fotografa/fotografku pro celý svatební den 22.06.2013 - Želiv, okres Pelhřimov... V případě zájmu prosíme o nabídku včetně ukázek práce nebo odkazů na ně.
termín mám volný, sice jsem z Prahy, ale s dopravou by neměl být problém. Celodenní fotografování nabízím za 8 000Kč. Na fotografie mrkněte na kartě tady a nebo na stránkách.
Dobrý den, rád bych také nabídl své služby. Mé práce naleznete například zde na našem profilu či na našich webových stránkách. V případě objednání na celý den neřešíme dopravu a tu máte od nás po celé ČR zdarma. Ceny se pohybují okolo 10.000,- s tím že konkrétní cenovou nabídku bych s Vámi dořešil poté co bychom se přesně domluvili na Vašich požadavcích. Prosím neváhejte mne kontaktovat ať už telefonicky a nebo e-mailem. Rád se s Vámi i sejdu na nezávazné schůzce, kde bychom vše společně vyřešili. Přeji hezký den a budu se těšit na případnou spolupráci. Z.Krejcar
Dobrý den, termín máme volný. Podívejte se na naše strány, kde naleznete veškeré potřebné informace i kompletní ceník, nezapomeňte se podívat i na naše FB stránky, je tam více ukázek. Krásný den. :-)