Dobrý den
termín Vaší svatby máme zatím ještě volný. Dovolím si Vám zaslat interní zprávičku :) budeme moc rádi, když se prozatím mrknete na naše webové stránky. Najdete na nich ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a podrobnosti ke svatebním balíčkům.
Budeme se těšit
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO
@darinka2015 Dobrý den, mohu vřele doporučit fotografa Jana Vlčka (vlcekjan.cz), Ryszard Perzynski (visual-studio.cz). My se zabýváme čistě video tvorbou, naše práce a více informací naleznete v odkaze pod tímto textem. Třeba by Vás naše práce oslovila. S pozdravem Martin Lysek :-)
Dobrý den,
nabízím své služby. Spolupracuji i s kameramanem. Pokud se vám moje práce líbí bude mi potěšením zdokumentovat vaši svatbu..S pozdravem Petra Jansová
Dobrý den,
i my máme Váš termín volný. Fotíme ve dvou, samozřejmostí je předsvatební schůzka a smlouva. Veškeré informace o cenách focení, svatebních balíčcích a jejich obsahu najdete na našem facebooku nebo webu. Pokud by se Vám naše práce líbila, ozvěte se ;)
Filip a Linda
Dobrý den, také vám rádi poskytneme naše služby- jak fotografa, tak kameramana. Váš termín máme zatím volný, podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte.
Přejeme pěkný den, Mirka a Petr čočkovi
Pěkný den,
moc rád bych vás pozval k návštěvě svých stránek v odkazu zde pod čarou. Třeba vás styl mé práce zaujme. Termín mám prozatím volný.
V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf+kameraman (2 lidé).
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka