Dobrý den,
ráda bych Vám nabídla své služby.
V případě zájmu prosím navštivte např. mé webové stránky (odkaz dole u mého příspěvku), kde naleznete i orientační ceník.
Mou předností je nenarušování obřadu, práce v tichosti a kreativita; dále pak rychlé dodání fotografií.
Těšit se můžete i na několik překvapení, která opravdu BUDOU neotřelá a garantuji, že mnoho svatebních párů dnes takové fotografie nemá ... :-)
Samozřejmostí je podepsání smlouvy, a při včasné domluvě a zaplacení zálohy sleva!
Dále nabízím i možnost předsvatebního focení, abychom si na sebe zvykli a fotografie jste pak mohli promítat např. při hostině nebo dát do půlnočních svatebních novin, které jsou čím dál tím více oblíbené.
Pěkný den,
i máme ještě volno. Dovolím si Vám zaslat i interní zprávičku. Prozatím se klidně mrkněte na náš web. Najdete na něm ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a podrobný popis svatebních balíčků.
Budeme se těšit
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO
Pěkný den,
dovolím si také nabídnout své služby. Portfolio s ceníkem naleznete v odkazu zde pod tímto příspěvkem. V nabídce máme i výhodné balíčky foto+video (2 lidé). Pokud by Vás a nastávajícího styl zaujal, těším se na setkání na předsvatební schůzce.
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Dobrý deň, termín máme voľný, fotíme vo dvojici a pokiaľ by Vás zaujalo naše portfólio, ktoré nájdete na webe a FB, neváhajte sa ozvať :-) Zdravia Lucia a Marek
Dobrý den! Rádi Vám nabídneme naše služby. Na naší webové prezentaci naleznete fotky a videa, která prezentují naši práci. Budeme rádi, když se ozvete. S přáním hezkého dne, Zdeněk Krejcar AP fotostudio.
Dobrý den,
termín 18. července 2015 mám zatím volný a mohu Vám tak být plně k dispozici.
Rád Vás pozvu na své webové stránky, kde naleznete jak ukázku mé práce, tak i orientační ceník.
V případě Vašeho zájmu, budu moc rád, pokud mne budete kontaktovat.
Jakub Horák - VyfoťMě.cz
Pěkný den,
zkuste se prosím podívat také na mé stránky. Termín mám prozatím neobsazený. Pokud by Vás a nastávajícího styl zaujal, rád si s vámi domluvím nezávaznou schůzku, kde můžeme vše v klidu probrat a sepsat smlouvu.
V nabídce máme i výhodné balíčky foto+video (2 lidé)
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka