@starkova123 Dobrý den. Váš termín mám prozatím volný, tudíž bude li zájem, můžete se podívat na mé svatební portfolio v odkazu hned pod tímto textem. Do Prahy to nemám daleko. S pozdravem a přáním příjemného zbytku víkendu, Honza.
@starkova123 Dobrý den. Váš termín mám prozatím volný. Budu ráda, když se podíváte na mou webovou stránku. Jsem přímo z Prahy, s dopravou nemám žádný problém. V případě zájmu se budu těšit. Petra :-)
Dobrý den, podívejte se prosím i na naši prezentaci nebo na naše webové stránky. Věřím že Vám dokážeme zařídit vše přesně na míru. Budeme se těšit na spolupráci.
Dobrý den, podívejte se prosím i na naši prezentaci nebo na naše webové stránky. Věřím že Vám dokážeme zařídit vše přesně na míru. Budeme se těšit na spolupráci.
@starkova123 Dobrý den, mohu Vám zajistit profi fotografa, koukněte na naše stránky a tam na kolonku spolupracuji, jinak já dělám videa, také koukněte na ukázky...
Fotografka - Petra Křivohlavá https://www.facebook.com/FotoPetraKri...
Svatební fotografie, portrétní foto, těhulky, děti, rodinné oslavy, společenské i reportážní foto.
Havlíčkův Brod, Jihlava, Pardubice, Žďár nad Sázavou, Kutná Hora...