Dobrý den, sháníme fotografa/fotografku na svatební focení 18.6.2016
Jedná se focení příprav a aranžovaných fotek ve Zlíně, násl. přesun do Olomouce na radnici na odpolední obřad (kolem 15h) a poobřadové focení.
Takže ideálně někdo, kdo zná lokalitu Zlína :)
Už jsme zkoušeli oslovit některé fotografy, ale měli termín obsazený, tak možná to touto formou bude jednodušší.
Díky předem za nabídky a doporučení!
@sashkadancer
Dobrý den,
okolí Zlína znám. Mám tam i možnost přenocovat. Přijel bych v pátek a prošel si s Vámi místa, kde bychom fotili. Dopravu do Zlína bych Vám nepočítal.
Pokud Vás nabídka zaujme, kontaktujte mě prosím.
Lukáš Urban
@sashkadancer Nase posledni volna sobota v cervnu. Mista muzeme dopredu domluvit, projit, tak to delame vzdy. Mrknete na nasi praci, jestli se bude libit, a kdyztak dejte vedet;)
Jindrich a Pavla Nejedli
Dobrý den,
i já hlásím volný termín. Jsem z Kroměříže, Zlín mám důkladně profocený, Olomouc také znám. Pokud by Vás moje práce zaujala (více na FB a webu), ozvěte se ;)
Filip
Pěkný den,
termín mám prozatím volný. Jsem z Kroměříže, takže do Zlína to nemám moc daleko. Klidně koukněte na můj web, který je uveden na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout.
Budu se těšit
Lukáš
LUMA PHOTO
VELKÁ ZMĚNA - museli jsme změnit termín a název diskuze bohužel nelze změnit. Svatba bude o měsíc později, 16.7.
S těmi, co už se ozvali, se spojím osobně, děkuji za kvalitní nabídky, je z čeho vybírat :)