Dobrý den,
hledáme fotografa na 11.7.2015. Svatba se bude konat na Jižní Moravě.
Cena ideálně kolem 10 000 kč. Prosím o info ohledně volných termínů.
Děkuji za nabídky.
Dobrý den, nabízím také své služby. Více informací prostřednictvím zpráv či webu. Nabízím slevu 10 %, pokud si termín rezervujete do konce tohoto roku. Těším se na Váš kontakt a přeji hezký den. Radek
Dobrý sváteční den, termín mám volný, jsem z Jižní Moravy a cenově se vejdu..mrkněte na web, nebo více aktualizovaný profil zde na beremese..
S pozdravem, Soňa Goldová
Dobrý den
rád vás pozvu na ukázku mé práce sem na profil nebo spíše web, kde najdete více fotografií plus ceník. A do ceny bych we vlezl i s cestou :)
hezký zbytek dne
Radim Hájek
Dobrý den,
Váš termín máme v současnosti volný a rádi Vaši svatbu nafotíme.
Fotíme vždy ve dvou fotografech a pokud budete mít zájem, tak jsme schopni nabídnout i služby vizážistky.
Pro bližší informace o nás navštivte prosím náš web.
S pozdravem
Martin Hnátek | MarLin Photography
Dobrý den,
dovolím si nabídnout také své služby.
Orientační ceník a ukázku práce naleznete na mých webových stránkách.
Hezký zbytek svátečních dnů a do Nového roku jen to nejlepší.
Jakub Horák - VyfoťMě.cz
Dobrý den,
termín mám volný, jsem z Brna a ještě nejsem v úplném stropu Vámi představované ceny.
Mrkněte se sem na profil..., na web.. A pokud Vás zaujmu, budu moc rád, když mě zkontaktujete :-)
Pavel
Krásný nedělní večer. Na Jižní Moravu se vždycky rádi podíváme :-) termín mám volný, ukázky prací i ceník je na mých webových stránkách. Cena za dopravu k jednání :-)
Mějte se krásně.
Petra L.
Dobrý den,
také hlásím volný termín:)
Koukněte i ke mě na web, kde najdete více informací. Pokud vás moje práce zaujme, neváhejte mě kontaktovat.
Hezký den, ZeZu
Dobrý den,
rádi bychom Vás oslovili s naší kreativní službou - pokud se Vám zalíbí naše tvorba budeme potěšení, když nás kontaktujete..
Více než slova je láska k fotkám, kterou Vám můžeme zrealizovat.
Děkujeme za přečtení těchto pár řádek a zhodnocení naší srdeční tvorby <3
K&J