Hledáme se šikovný fotograf na svatbu 27.9.2014 Ostravsko, Opavsko

Hledáme šikovného a né moc drahého fotografa na naší svatbu. Svatba bude v Ostravě porubě a hostina se bude konat v Zátiší okres Ostrava.....Nabídněte
Odpovědět
Profilova fotka
@katulinenka Dobrý den, zkuste z Dolního Benešova Jan Vlček, z Bruntálu Šárka Zgarbová či z Havířova Radim Sládek nebo z Rožnova pod Radhoštěm Ryszard Perzynski. Přeji dobrý výběr. Martin Lysek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, fotím v okolí Ostravy, mrkněte se na můj profil, pokud Vás zaujmou moje fotografie, ráda Vám nafotím svatbu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš termín mám volný. Podívejte se na můj profil, nebo web a v případě zájmu se ozvěte... S pozdravem, Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, muzete se podivat i na nase stranky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, také si dovoluji nabídnout své služby :) Více informací najdete u mě na webu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v případě Vašeho zájmu Vám svatbu rád nafotím. Váš termín mám zatím volný :-) S pozdravem M.Kubečka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem Vám ceník do interní pošty. S přáním hezkých dnů CREATIVELOVE
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si nabídnout i svou práci. Jsem sice z Prahy, ale mohu dojet kamkoliv. V případě objednání focení do konce dubna bych Vám mohl dát z nabídek Top, nebo Extreme z mého ceníku slevu 10%. Pokud Vás moje práce zaujme, tak se určitě můžeme domluvit. Hezký den, Martin Pokora
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, Váš termín máme volný. Pokud by se Vám líbila naše práce, není pro nás problém za Vámi přijet. Na svatby jezdíme po celé republice. Více z našich fotek najdete na webu nebo facebooku. Ozvěte se! ;) Filip a Linda
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín máme zatím volný. Podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte. Přejeme pěkný den, Mirka a Petr Čočkovi
Odpovědět
Profilova fotka
Hlásím se k službám:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím, zda mají volno, ale šikovní jsou :) Třeba Benjamin Wojnar, Jana Tolaszová, Lenka Gorná ....
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Do Ostravy taky jezdím :)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Doporučuju marlinphoto fotili nám (mám fotky v albu) a jsme velice spokojení s fotkama i se spoluprací.
Odpovědět
Profilova fotka
Kamila Hojníková :-) už nikdy jiného fotografa nechci
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsme vám k dispozici. M.K.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?