@mkutova
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
Pěkný den,
zkuste se prosím podívat i na mojí prezentaci a ceník na stránkách zde pod čarou. Kutná hora je jedno z nejkrásnějších Českých měst a hrozně rád bych si v ní zafotil....zatím jsem k tomu měl nejblíž v zámku Kačina, ale časové možnosti nám přesun nedovolily. V nabídce mám i výhodné balíčky foto+video (2 lidé) a automat na focení lidí Fotobot.
Mějte se krásně Mikuláš Křepelka
Pěkný den,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Klidně koukněte na web, který je uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a popisy jednotlivých svatebních fotobalíčků.
Budu se těšit
Lukáš
LUMA PHOTO
Dobrý den,
ano volno mám a velice ráda vám váš velký den vyfotografuji. Ukázka mých fotografií je zde omezená, proto se prosím podívejte na stránky. Zhlédněte hlavně Slide Show ucelená videa z celých svateb, kde vlastně konečně vidíte jak fotím. Toto je vlastně nejdůležitější na každém fotografovi. Jednotlivé fotky vybere každý i ne moc dobrý fotograf, ale ucelenou svatbu to už je něco docela jiné...
Přeji krásný předsvatební čas
Mirka Bendová