@aritaa Krásný den, termín máme volný a rádi tak Vaši jarní svatbu nafotíme. :-) Pracujeme vždy ve dvou, konkrétní hodiny práce příliš nepočítáme a jako výsledek odevzdáváme 300 hezky upravených a přirozeně retušovaných fotografií. Nabídku včetně ceny zasílám do interní zprávy a přeji pohodové svátky! :-)
Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Klidně se koukněte na moje webovky, které mám na kartě. Najdete na nich ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a popisy jednotlivých svatebních fotobalíčků.
Budu se těšit
Lukáš
LUMA PHOTO
Dobrý večer,
Váš termín mám volný, pokud by Vás moje tvorba zaujala, ráda přijedu. Posílám pár fotek na ukázku a cenovou nabídku do zprávy.
Mariana Ryšavá
Dobrý den,
přeji Vám nádherný předvánoční čas. Tímto bych Vám rád nabídl mých fotografických služeb. Budu rád, když nahlédnete do mého profilu.
.
S úctou Vojta :-)
Pěkný den,
ještě prosím zkuste mrknout na moji prezentaci. Stránky i ceník naleznete v odkazu zde pod čarou. Třeba vás osloví. V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf+kameraman (2 lidé) a například také automat na focení lidí s rychlým tiskem Fotobot.
Krásný den Mikuláš Křepelka
@aritaa
Dobrý den,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
Jsem z nedaleka - od Nového Města na Moravě a vybrala jsem si LH photo http://love-heart-photography.webnode..., mě se její foto líbí a slyšela jsem samé dobré ohlasy a je kousíček od Vás - tuším že z Lísku ;-)