Dobrý den, neváhejte se podívat do mého profilu a na můj web. Teplice pro mě nejsou daleko.27.4.2013, mám volný termín. Nabízím také slevu při včasné rezervaci. Neváhejte se na cokoliv zeptat.
Dobrý den, mohu Vám nabídnout své fotoslužby. :-) Pokud byste měla zájem, můžete se na některé moje práce podívat na můj profil zde nebo na facebooku a na mých webových stránkách. Neváhejte mě zkontaktovat :-) Mějte se pěkně, Petra
Dobrý den, my jsme z Mostu a Teplice jsou blízko. Fotografujeme 2 fotografové současně. Nahlédněte do našeho profilu. Přejeme šťastnou ruku při výběru, krásné a nekomplikované svatební přípravy a hlavně: tu nejkrásnější svatbu, jakou jste si vysnili. I kdybyste nevyužili našich služeb, potřebujete-li třeba jen poradit, napište. Jsme tu pro vás :) Renata
Dobrý den,
jsem z České Lípy, což není tak daleko :-) a Váš termín mám zatím ještě volný. Mé portfólio a ceny můžete shlédnout na webových stránkách.
V případě že se Vám má práce bude líbit, bude mi potěšením být Vám k službám :-)
Monika fotí dle mě originálně.My budeme mít mladou holčinu,co začíná ale fotí nádherně.Shlédla jsme její fotky a jsou úžasný :-) moc se těším na spolupráci s ní
@moncicakn Dobrý den, pokud ještě sháníte dobrého fotografa doporučila bych Vám fotoateliér Světla Válová v Oseku, paní Světla je skvělá a má romantický pohled na svět (navíc je možné sjednání líčení nevěsty i dalších účastníků svatby). :-)