Hledáme fotografa z Teplic na svatbu 27.4.2013

Profilova fotka
Hledáme fotografa(ku) z Teplic a okolí. Svatba bude 27.4.2013. Děkuji za tipy ... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, neváhejte se podívat do mého profilu a na můj web. Teplice pro mě nejsou daleko.27.4.2013, mám volný termín. Nabízím také slevu při včasné rezervaci. Neváhejte se na cokoliv zeptat.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mrkněte na můj profil věřím že fotografie zaujmou. S pozdravem a přáním krásného dne IM :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, musí být přímo z Teplic? Kdyby ne, rád si udělám výlet 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, nejsem sice z Teplic, ale fotim po cele CR. 27.4 mam volny termin, mrknete na muj profil :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout své fotoslužby. :-) Pokud byste měla zájem, můžete se na některé moje práce podívat na můj profil zde nebo na facebooku a na mých webových stránkách. Neváhejte mě zkontaktovat :-) Mějte se pěkně, Petra
Odpovědět
Profilova fotka
I já Vám nabídku mé služby. Projděte si v klidu můj profil a neváhejte mě kontaktovat :) Hezký večer :)
Odpovědět
Profilova fotka
@moncicakn Ahojky, pokud máš facebook, najdi si stránku fotohrafky "Monika Hlinka FEEL THE PHOTO", nám bude fotit taky a je přímo z Teplic :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, my jsme z Mostu a Teplice jsou blízko. Fotografujeme 2 fotografové současně. Nahlédněte do našeho profilu. Přejeme šťastnou ruku při výběru, krásné a nekomplikované svatební přípravy a hlavně: tu nejkrásnější svatbu, jakou jste si vysnili. I kdybyste nevyužili našich služeb, potřebujete-li třeba jen poradit, napište. Jsme tu pro vás :) Renata
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem z České Lípy, což není tak daleko :-) a Váš termín mám zatím ještě volný. Mé portfólio a ceny můžete shlédnout na webových stránkách. V případě že se Vám má práce bude líbit, bude mi potěšením být Vám k službám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kecka28 Monika Hlinka je úžasná.Fotili jsme se u ní s malým a nyní se chystáme znovu.Svatební fotky budou určitě také krásné :-)
Odpovědět
nu,fotografu je kupa,ale vsichni foti stejne :’( take hledam,ale nekoho originalniho ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Monika fotí dle mě originálně.My budeme mít mladou holčinu,co začíná ale fotí nádherně.Shlédla jsme její fotky a jsou úžasný :-) moc se těším na spolupráci s ní
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den! Za teplické fotografy jsem tu já. Mám tu i profil, takže si můžete prohlédnout mou práci...
Odpovědět
Profilova fotka
@natykata :) Hezky řečeno.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Rád bych nabídl své služby. Fotím po celé ČR i v zahraničí.
Odpovědět
@moncicakn Dobrý den, pokud ještě sháníte dobrého fotografa doporučila bych Vám fotoateliér Světla Válová v Oseku, paní Světla je skvělá a má romantický pohled na svět (navíc je možné sjednání líčení nevěsty i dalších účastníků svatby). :-)
Odpovědět
Profilova fotka
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?