Dobrý den,
Hledáme fotografa na svatbu kterou máme 8.6.2019 obřad máme již ráno v 9:30 v Mlýně Karlštejn. Nevíte o někom kdo dělá hezké momentky?
Díky za tipy
@tereza_azeret Dobrý den nevěsto, termín mám zatím volný a pokud věnujete čas prohlídkou mého blogu, budu ráda. Případně se ozvěte. S pozdravem, Vlaďka
Krásný den,
gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci.
Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď.
Monika & Tomáš
@tereza_azeret Dobrý den,
máme volno a rádi za Vámi přijedeme. Na Karlštejn to máme kousek. Více informací posílám v soukromé zprávě.
Srdečně
Alice Hekrdlová
@tereza_azeret Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Přeji pěkný den,
velice ráda Vaši svatbu nafotím, v tomto termínu mám volno. Pokud by jste měli zájem, mrkněte na moje webové stránky pro více informací. Není problém se na čemkoliv domluvit.
Simona