Dobrý den,
hledáme fotografa/ fotografku na svatbu dne 7.9.2013. Obřad bude od 14ti hodin v Bohušovicích nad Ohří. Víte o někom kdo by měl v tomto termínu ještě volno? Případně můžete někoho doporučit?
Dobrý den, mohu nabídnout své služby a slevu, pokud by jste měla zájem, napište mě Vaší představu do mailu a udělám Vám cenovou nabídku. Hezký den, Ivana Caltová, Fotostudio Paviva
Dobrý den, 7.9. mám ještě volno. Kdyby se Vám můj styl líbil, jsem k dispozici. Na webu je pár ukázek a ceník. Ceny balíčků jsou orientační. Vše se může upravit dle Vašich požadavků. Hodně štěstí při výběru :-) Hana Sarofinová
Dobrý den. Specializuji se na svatební fotografie. Jelikož jsem dostatečně žádaný fotograf nemám potřebu prodávat svou práci pod obvyklou cenou , nabízím vám místo slevy velmi kvalitní a luxusní práci zkušeného fotografa v oblasti svatební fotografie. Termín mám shodou okolností volný a budu rád když si projdete mé portfolio a reference na mém webu, případně z mého profilu profesionála zde na webu. Svatby fotím již od 3500kč, Nejlépe mne najdete i na FB.