Dobrý den, ráda bych nabídla volný termín, pokud Vás zaujmou fotografie, ozvěte se,
nabídnu cenu za dopravu (kousek od Vás jezdím pravidelně za rodinou...).
S pozdravem,
Soňa Goldová
Dobrý den,
Váš termín mám stále nezaplňen a rád bych Vám nabídl možnost to změnit. V přípaďe, že Vás moje tvorba, kterou naleznete na moji webové stránce zaujme, kontaktujte mě.
S pozdravem
Miroslav Vodička
Hezkou větrnou neděli přeji, Váš termín máme v tuto chvilku volný... budeme rádi, pokud si najdete chvilku i na návštěvu našich internetových stránek, kde naleznete veškeré informace.
Dobrý den,
dovolím si nabídnout i svou práci. Jsem sice z Prahy, ale mohu dojet kamkoliv. Cestu bych si neúčtoval.
V případě objednání focení do konce března bych Vám mohl dát z nabídky Extreme (Vámi požadovaná doba focení) z mého ceníku slevu 40%.
Pokud Vás moje práce zaujme, tak se určitě můžeme domluvit.
Hezký den, Martin Pokora
Dobrý večer,
tento termín je aktuálně volný. Pokud máte zájem ráda zdokumentuji váš svatební den. V ceně balíčků je i předsvatební fotografování. Budu se těšit.
s pozdravem Petra Jansová - fotografka.
Dobry den,
termin mame take volny - i pro kameramanske sluzby! Vice informaci o nas najdete na nasich webovych strankach.
Marie Bartosova / svatebnifoceni
Dobrý den,
ráda Vás přivítám na svém profilu nebo webových stránkách. Pokud Vás moje práce zaujme, ráda se s Vámi nezávazně sejdu a probereme Vaše konkrétní představy!
Váš termín mám zatím volný. Jsem z Plzně, do Příbrami kousek ;-)
Sany