Hledáme fotografa na svatbu 13.9.2014 u Máchova jezera

Profilova fotka
Dobrý den, hledáme šikovného fotografa, který by zvěčnil náš svatební den v sobotu 13.9.2014. Budu moc ráda za Vaše nabídky nebo zajímavé doporučení. Lenka
Odpovědět
Profilova fotka
@lenkad85 Váš termín mám zatím volný a budu ráda, pokud se podíváte na moji práci na webu. Krásný den přeji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
I na náš web se můžete podívat ;-) Máme volno. Mějte se krásně. Petra
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín mám ještě volný, ukázky a ceník najdete na mém webu. Přeji hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, budeme rádi, když se podíváte na naše stránky :) Simča a Ondra
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný. Pokud Vás bude bavit, co najdete v mém svatebním portfoliu, budeme si povídat dál. Mějte se fajn. David
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín máme volný. Podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte. Pěkný den, Mirka a Petr Čočkovi
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Pěkný den, budu moc rád když nahlédnete i do naší prezentace. Váš termín máme také zatím neobsazený. Krásný den Mikuláš Křepelka
Odpovědět
Profilova fotka
@lenkad85 Dobrý den. Budu také moc ráda, když se podíváte na můj profil zde nebo na webové stránky (kde příp. najdete i ceník). Váš termín mám ještě volný. Petra :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, rád vám nabídnu své služby, celý den fotím za 6000Kč. Bez dalších poplatků! Budu moc rád když se podíváte na mé webové stránky, nebo na profil na beremese a v případě zájmu mně kontakutujete. Hezký den Tomáš :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si nabídnout i svou práci. Jsem sice z Prahy, ale mohu dojet kamkoliv. Cestu bych si neúčtoval. V případě objednání focení do konce března bych Vám mohl dát z nabídek Top, nebo Extreme z mého ceníku slevu 40%. Pokud Vás moje práce zaujme, tak se určitě můžeme domluvit. Hezký den, Martin Pokora
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, ráda bych Vám nabídla naše fotografické služby. Jsme z Mladé Boleslavi, fotíme ve dvojici a na letošní svatební sezónu poskytujeme slevu 25%. Mkrněte na naše fotky zde nebo na facebooku. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Budeme se na Vás moc těšit. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Profilova fotka
Dobrý den, pokud jste si ještě nevybrali fotografa, i my máme Váš termín volný. Více fotek a další informace najdete na našem facebooku nebo na webu. Ozvěte se! ;) Filip a Linda
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín je aktuálně volný. Pokud se vám líbí moje práce ráda zdokumentuji váš svatební den. s pozdravem Petra Jansová - fotografka.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velice ráda vám nabídnu své služby. Celodenní focení - 2 Fotografové - 9 850,- Kč vč. DPH.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, muzete zvazit i mou nabidku. Foceni na takovem miste by se mi moc libilo. Cestovne nepocitam.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také mám volný termín a mohu Vám být k dispozici. Jakub Horák - VyfoťMě
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, tento termin mame take volny. Veskere informace vcetne ceniku najdete na nasich webovych strankach. Pro Vase datum mohu taktez nabidnout kameramanske sluzby meho kolegy. Marie Bartosova / svatebnifoceni
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den tento termín mám volno rád bych vám nabídl focení bez stresu za výhodné ceny :) Máchovo jezero mám rád:)
Odpovědět
dobry den, za nas mohu doporucit Dmitriho Tkacuka, fotil nam ve Sloupu v Cechcach :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?