Dobrý den,
hledáme šikovného fotografa, který by zvěčnil náš svatební den v sobotu 13.9.2014.
Budu moc ráda za Vaše nabídky nebo zajímavé doporučení.
Lenka
@lenkad85 Dobrý den. Budu také moc ráda, když se podíváte na můj profil zde nebo na webové stránky (kde příp. najdete i ceník). Váš termín mám ještě volný. Petra :-)
Dobrý den,
termín mám volný, rád vám nabídnu své služby, celý den fotím za 6000Kč. Bez dalších poplatků!
Budu moc rád když se podíváte na mé webové stránky, nebo na profil na beremese a v případě zájmu mně kontakutujete.
Hezký den Tomáš :-)
Dobrý den,
dovolím si nabídnout i svou práci. Jsem sice z Prahy, ale mohu dojet kamkoliv. Cestu bych si neúčtoval.
V případě objednání focení do konce března bych Vám mohl dát z nabídek Top, nebo Extreme z mého ceníku slevu 40%.
Pokud Vás moje práce zaujme, tak se určitě můžeme domluvit.
Hezký den, Martin Pokora
Krásný den,
ráda bych Vám nabídla naše fotografické služby. Jsme z Mladé Boleslavi, fotíme ve dvojici a na letošní svatební sezónu poskytujeme slevu 25%. Mkrněte na naše fotky zde nebo na facebooku. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Budeme se na Vás moc těšit. ;-)
Dobrý den,
pokud jste si ještě nevybrali fotografa, i my máme Váš termín volný. Více fotek a další informace najdete na našem facebooku nebo na webu. Ozvěte se! ;)
Filip a Linda
Dobry den,
tento termin mame take volny. Veskere informace vcetne ceniku najdete na nasich webovych strankach. Pro Vase datum mohu taktez nabidnout kameramanske sluzby meho kolegy.
Marie Bartosova / svatebnifoceni