Hledáme fotografa na svatbu 11.5.2019, Třinec

Dobrý den rádi by jsme poptali fotografy, kteří mají čas 11.5.2019. Budeme rádi za nabídky. Svatba se bude konat v Třinci.
Odpovědět
Profilova fotka
Moc ráda Vám Vaši svatbu vyfotím. :) Napište mi a můžeme se domluvit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobry vecer, take se pridavam. Ukazky a vsechny potrebne informace naleznete na strankach.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také se připojím s nabídkou, info naleznete na mém webu, potfolio web, fb, instagram. Pěkný den Katka
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního focení. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat. Budu se těšit. Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Z Třince jsem :) Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :) Krásný den, Katka Skupieňová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš termín mám volný. Mé portfolio a ostatní informace najdete na webu. Hezký den Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, dovoluji si nabídnout služby svatebního fotografa. Svatby fotíme dva - já a manžel, nic nám tedy neunikne. Fotíme v rámci celé ČR. Ke svatebnímu focení nabízím párové focení zdarma, je u nás také možnost zapůjčení polaroidu zdarma a fotky dostanete již do 14 dnů od svatby. Veškeré informace, fotky, atd. najdete na mých stránkách :)
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, milá nevěsto, kdyby Vás zaujala moje práce, moc rád Vám nabídnu svoje služby. Více info si Vám dovolím zaslat do sz Přeji hezký zbytek dne S pozdravem Vratislav Jenšík
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš termín mám volný, pokud se Vám bude líbit moje portfolio, napište a určitě se můžeme domluvit. S pozdravem Marcela
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš svatební termín mám zatím ještě volný. Pokud by Vás má práce oslovila, mohu Vám být k dispozici :) Děkuji a přeji hezký den a rok 2019! S pozdravem, Robin.
Odpovědět
Profilova fotka
ak by ste mali záujem termín svadby máme ešte voľný sme mladý pár s plno nápadmi ponúkame počas januára aj novoročné zľavy na balíčky svadobné
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, ve Vašem termínu mám volno. Budu moc ráda Vaší fotografkou :) Jezdím po celé ČR. Není problém zajistit služby kameramana či vizážistky :) Více informací o mé práci naleznete buď zde na profilu a nebo na webovkách uvedených dole :) S pozdravem
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín mám ještě volný, zkuste se podívat také na mé portfolio :)
Odpovědět
Profilova fotka
@nadis10 Dobrý den, termín mám volný a svatbu moc ráda nafotím. Více informací zasílám v soukromé zprávě. Pěkný den Gabriela
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci. Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď. Monika & Tomáš ​
Odpovědět
Dobrý večer, termín mám volný a pokud se Vám budou moje fotky líbit, rád Vaši svatbu nafotím. Více informací posílám do zpráv.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kdyby má práce a nabídka zaujala, moc rád se o focení postarám, termín zatím volný :-). Mrkněte na můj web. Srdečně zdraví Jakub Štěpán
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den a gratuluju! moc rád budu fotit Vaši svatbu. Informace o mně a mojí práci najdete zde na mém profilu a především na webu. Miluju celodenní focení, mám pak radost když můžu odevzdat kompletní příběh. Zároveň jsem si dovolil Vám poslat svou předběžnou nabídku ve zprávě. Zdravím a ješte jednou gratuluju. Tomáš
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?