Na naši Česko- Slovenskou svatbu hledáme pohodového fotografa či fotografku který/á s námi oslaví jako jeden z prvních lidí naše první společné manželské kroky :-) I když bude svatba na Slovensku, přece jen jsme od hranic kousek, tak třeba by se někomu chtělo přicestovat za námi .Čestné místo u stolu s kompletním pohoštěním je z naší strany samozřejmostí. Děkujeme za nabídky!:-)
Dobrý večer,
Velice rád Vám nabízím své služby. Cesta není vůbec problém. Tedy už jen záleží, zda se Vám má práce bude líbit. Všechny možné informace najdete na mých stránkách.
S pozdravem Lukáš
Dobrý den,
Váš termín mám volný a mohu vám být jako fotografka k dispozici. Mé portfolio a ostatní informace najdete na webu.
Přeji hezký den Markéta Peterková
Krásný dobrý den,
Vámi poptávaný termín mám volný a bude mi ctí přispět Vašemu dni svou prací.:) Jsem motorkář, takže republiku přejedu za dvě hodiny a jsem na hranicích jen to hvízdne.:)))
Více informací naleznete na mém webu - od galerií s ukázkami všech krásných svateb, které jsem fotil, přes svatební balíčky až po kontaktní formulář.:)
Budu se těšit!
Márty
Hani na Slovensku jsme fotili minulý týden a ráda bych se tam vrátila, dojezd není problém :-) Budu ráda, pokud nahlédnete na moji práci na web či blog případně se ozvěte :-) S pozdravem, Vlaďka
Ukázka z oné svatby naleznete na blogu, právě jsem ji vložila :-)
Dobrý den, posílám ukázku fotografií. Více informací najdete na webových stránkách ( ceník+ svatební balíčky+ kontakt na mne). Hodnocení najdete na facebookových stránkách. Slovensko je krásné, byla by to pro nás příjemná změna.
Přeji krásný den, Lenka Smrčková
Dobrý den Hanko a Eriku, Váš termín mám volný a cesta na Slovensko by mě velmi potěšila. :)
Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu.
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Dobrý den,
kdyby Vás zaujala moje práce, mám Váš svatební termín ještě volný :)
Více info si Vám dovolím zaslat do sz.
Přeji hezký zbytek dne
Vratislav Jenšík
Dobrý den Hanko a Eriku, moje mamča pochází z Trenčína, tak bych si to spojil s návštěvou rodiny. Když moje práce bude to pravé, určitě se ozvěte.
Standa Matouš
Dobrý den, ráda nabídnu i své fotografické služby. Pokud by se Vám mé fotografie líbily, neváhejte mě kontaktovat. Momentálně žiji přímo v Bratislavě. Těším se na případné setkání. S pozdravem, Michaela Kejdušová :)
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Focení svateb je naší vášní, proto i z Vašeho svatebního dne uděláme ten nejkrásnější den ve Vašem životě. Máme mnoholeté zkušenosti, praxi a především chuť nabídnout Vám to nejlepší. Vyberte si z námi nabízených balíčků na AZ-fotosluzby.eu, který Vám nejvíce sedne, nebo si prostřednictvím balíčku Individual podle Vašeho rozpočtu nastavte přesně takové služby, které Vám budou nejvíce vyhovovat.
Zachytíme to nejkrásnější a vytvoříme vzpomínky na celý život!
Krásný den Hanko,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :-)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš