@barbora10388 Dobrý den Barboro, Váš termín mám volný. Budu velmi rád, pokud navštívíte mé svatební portfolio - odkaz na můj web je hned pod vloženou fotografií. Případně se již stačí jen ozvat. :)
S pozdravem a přáním pohodových dnů
Honza
Dobrý den, také si dovolém nabídnout služby naší firmy. Veškeré ukázky, balíčky a ceny najdete na našem webu, nebo facebookovém profilu. Krásný den a úspěšné zařizování :)
Dobrý den,
mám Váš termín zatím ještě volný, kdyby Vás zaujala moje práce.
Více info si Vám dovolím zaslat do sz
Přeji hezký zbytek dne
S pozdravem
Vratislav Jenšík
Dobrý den,
velmi ráda se stanu vaší svatební fotografkou :) Specializuji se na svatby po Praze. Ukázky mojí práce včetně ceníku naleznete na mém webu! V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat!
S pozdravem Daniela
Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat. :)
Budu se těšit
Lukáš
Dobrý den.
Termín mám ještě volný a rád Vaši svatbu nafotografuji.
Fotografuji jinak. Fotografuji přirozennost a atmosféru svatby.
Koukněte, prosím, na mých stránkách (viz. odkaz níže) na videoukázku, jak vypadá výsledné tištěné album.
Videoukázka Vám řekne více, než množství slov. Získáte představu o stylu, jakým fotografuji, o rozsahu alba apod. Pokud Vás album "chytne", pak jsem Váš :-)
Jsem vystudovaný fotograf.
Těším se na případnou spolupráci
Tomáš
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman