Dobrý den, gratuluji k vašemu rozhodnutí. Termín mám ještě volný a rád vám svatbu nafotím.
Mám i zkušenost s focením svatby v tomto areálu a je to tam moc pěkné :)
Všechny potřebné informace nejdete na mých stránkách nebo na fb profilu jakub kruliš photography.
Vše se dá individuálně doladit a na všechny případné dotazy rád odpovím :)
Pěkný den,
Jakub
✨ SPECIÁLNÍ NABÍDKA ✨
Chceme Vám pomoci zvládnout toto náročné období, a právě proto jsme se rozhodli dát 20% slevu na všechny balíčky všech svateb v tomto roce 2020. V případě zájmu Vám zašleme ceník. Opatrujte se, spolu to zvládneme 🧡
Dobrý den,
rád budu součástí Vašeho dne D a zachytím tak krásné a neopakovatelné okamžiky, odevzdávám vždy všechny vyfocené fotografie, upravené, nelimituji počet.
Seznámit se s mou prací můžete na mých webových stránkách.
S pozdravem a velkou gratulací
David Lidmila
Dobrý den, tento termín mám volný a rád bych Váš svatební den nafotil. Více o mě a mých službách naleznete na mém profilu nebo internetových stránkách :-) Ceny jsou individuální dle Vašich požadavků. Pokud se Vám moje tvorba líbí, tak mi napište a můžeme se domluvit blíže. Budu se těšit na případnou spolupráci. Přeji hezký den Erik
Dobrý den, dovoluji si reagovat na poptávku svatebního fotografa. Rádi nafotíme Vaši svatbu, protože focení milujeme, navíc můžeme přijet i s fotokoutkem. Vaše portrétové focení nevěsty a ženicha pro Vás bude zábavou.
Podívejte se na naše svatební stránky , je tam vše uvedeno včetně ceníku. Focení svatby celý den za krásných 8000,-Kč, což je velice přijatelná cena, navíc včetně fotoknihy.
S pozdravem Matěj Škraňka, AZ-fotoslužby