Dobrý den, hledáme na poslední chvíli kvalitního a hlavně originálního fotografa na 18. 7. 2015. Obřad na zámku Polná a poté hostina v Hánesově Mlýně ve Štokách. Nevíte někdo o někom prosím?
@leninaaa
Zdravím Vás,
koukněte i ke mě na web či na profil sem na beremese.cz. Pokud vás moje fotografie zaujmou, neváhejte mě kontaktovat.
Na Vysočině jsem jako doma, zrovna jsem v sobotu fotila v Brtnici u Jihlavy ;-)
Dobrý den, Váš termín mám v tuto chvíli zatím volný. Více fotografií naleznete na mém profilu a pro ceník mne neváhejte kontaktovat do zpráv. Přeji hezký den, Pavel Černý
Dobrý den, rádi vám poskytneme naše služby. Podívejte se na náš web a v případě zájmu nás kontaktujte. Více info zasíláme do vaší interní pošty.
Přejeme pěkný den, Mirka a Petr čočkovi
@vasilkostin@tomasjavurek
Dobrý deň, chcela by som Vás touto cestou poprosiť, aby ste do fóra vkladali max. 3 kusy fotografií :) Snažíme sa, aby naše diskusie boli čo najprehľadnejšie, a aby užívatelia našli hneď to, čo potrebujú. Pokiaľ by ste si chceli zverejniť viacero fotografií naraz, môžete si tieto fotografie dať na jeden spoločný formát a ten vložiť do diskusie.
Stále však platí, že hlavnou prezentačnou platformou je profil Profesionála, takže každý záujemca o Vaše služby si môže viac z portfólia pozrieť vo Vašom profile, alebo aj na webe, ktorý máte uverejnený pod každým Vašim príspevkom :)
Budeme radi, ak budete spolu s nami udržiavať naše fóra čo "najčistejšie" :)
ďakujeme za pochopenie,
prajeme pekný deň,
s pozdravom 4nets team