@xori Dobrý den. Jsem z Prahy a ráda Vám nabídnu své foto služby. Pokud budete mít zájem, můžete se na mé práce podívat zde na můj profil nebo na mých webových stránkách (kde najdete i ceník). Mějte se krásně, Petra
@xori
Zdravím Vás,
připojuji se i já. Koukněte na mé portfolio na mém webu či zde na beremese.cz. Pokud vás moje práce zaujme, neváhejte mě kontaktovat. Více informací na mém webu.
Hezký den, ZeZu
Krásný den, termín máme volný a Všetice nedaleko, neúčtujeme do nich tedy žádné cestovní náklady. :-) Nabídku s konkrétní cenou zasílám do interní zprávy a samozřejmě přeji přímo pohádkovou svatbu! :-)
Dobrý den :-)
Jsme kreativní tým fotografů, kteří dokážou Váš svatební den zachytit ve všech pestrobarevných formách nejen obrazových, ale také emočních.
Díky individuálnímu přístupu a zkušenostem jsou pro nás Vaše přání a představy prioritou. Vaše spokojenost je našim srdečním úspěchem.
V momentech, kdy naši kolegové litují toho, že se nemohou „ rozpůlit „ nám neuteče jediná vzpomínka na neskutečné autentické záběry.
Děkujeme za Váš čas, který naší nabídce věnujete, pokud Vás zaujmeme kontaktujte nás :-) Rádi Vám zašleme více informací.
Kamila&Jan
Dobrý den xori :)
pokud budete mít čas můžete mrknout i na moje stránky, kde naleznete portfólio včetně ceníku. Pro více informací mi klidně napište nezávazný mail, pošlu Vám i odkazy na galerie z celodenních svateb ;)
Vašek
Pěkný den,
zkuste prosím mrknout na mojí prezentaci a ceník na stránkách pod tímto příspěvkem. Pokud by Vás styl a postprodukce zaujaly a ceník neodradil, rád si s Vámi a nastávajícím domluvím nezávaznou předsvatební schůzku.
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka