Ahoj, hledáme fotografa na 12. 7. 2019. Svatba bude na Panství Velichov u Ústí n. L. Kdo již o Panství slyšel, jedná se o přírodu a zvířátka. Ale také budeme chtít krásně vyfotit i auta, jsme "autaři" :-D Máme zájem o celodenní focení. Chceme někoho, kdo bude neviditelný a nebude chtít pózy, čistě přirozené fotky, zachycení okamžiků.
Přidávám fotky, jakou mám představu.
Děkuju,
Martí
Dobrý den,
mrkněte na mé webové stránky, pokud je to to, co hledáte :-)
Pokud se Vám moje tvorba bude líbit, ráda Vám nafotím svatbu.
S přáním hezkého dne,
Marcela Novotná
Krásný den,
gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme a natáčíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci.
Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď.
Monika & Tomáš
Krásný den,
termín mám zatím volný :-). Auta i přírodu můžu a dokumentační nestrojený styl focení je mi blízký, tak jestli má tvorba zaujme, neváhejte napsat :-).
Zdraví
Jakub Štěpán
Dobry den,
kdyztak se taky pridavam s volnym terminem. Kdyztak kouknete na stranky a muzete si procist i "recenze" kde se doctete, ze jsem skoro neviditelny a nikoho do niceho netlacim:)
Hezky den preji
Kuba
Dobrý den,
velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :)
Krásný den,
Katka Skupieňová
@majucinka Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza Neviditelný :)
Dobrý den,
rád budu součástí Vašeho dne D a zachytím tak krásné a neopakovatelné okamžiky.
Zde naleznete pár ukázek mé práce, pokud by Vás zaujala, budu rád za osobní setkání, kde se můžeme domluvit na podrobnostech.
Seznámit se s mou prací můžete na mých webových stránkách.
S pozdravem a velkou gratulací
David Lidmila
Dobrý den milá Marti,
termín mám také ještě volný. U mě se žádné velké pozování nekoná. Naopak vždycky se snažím splynout s danem, být kromě fotografem i milým svatebčanem.
Dejte mi vědět, pokud by Vás mé fotky zaujaly, ráda se domluvím na podrobnostech.
Krásný den,
Markéta
@majucinka
Dobrý den,
moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Posíláme Vám odkaz na naše stránky.
Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Dobrý den,
ráda bych vám nabídla volný termín na focení svatby. Moje fotky najdete kliknutím na profil nebo na web pod příspěvkem. Jsem komunikativní a na svatbách se snažím maximálně zapadnout a zachytit realitu a emoce. Samozřejmě ale nepřijdete ani o párové focení podle vašeho přání.
Autíčkáře fotím ráda. Mám za sebou svatby s amerikama, minikama, veteranama :-)
Dobrý den,
Jsem fotografka z Prahy a mám volný termín. Ráda Vám svatbu nafotím.
Mé snímky jsou přirozené bez přehnané postprodukce.
Má cena je 1000 kč za hodinu fotografování.
Hezký den, Anna.
:-)
Hezký den,
termín mám volný,se zvířátky si rozumím :-) Strojené fotky také nejsou mým šálkem čaje, reportážní styl je mi bližší. Ráda Vám svatbu nafotím. Mrkněte na mé stránky a v případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.
S pozdravem
Veronika