Dobrý večer,
termín mám ještě volný. Klidně se koukněte na moje webovky, které jsou uvedeny na kartě. Najdete na nich ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a popisy jednotlivých svatebních fotobalíčků.
Budu se těšit
Lukáš
LUMA PHOTO
Vidím, že sháníte foto i video, napište mě nebo mrkněte i na stránky @malinaphoto, fotíme a točíme dohromady a jsme sehranej tým :) když se vám naše tvorba zalíbí, napište nám a sejdem se ;)
mějte se krásně, Petr
@lomilomi Dobrý den, mohu doporučit @photo_nejedli , nejsou sice z nejbližšího okolí (Brno), ale jejich souhra a náboj pro zachycení co nejlepší fotografie je až čarovný a myslím si, že fotografie mluví za vše. Třeba by to byl zrovna Váš styl.
Z Ostravska nemůžu opomenout @marlinphoto - fotografie vyzní za tisíce slov.
Do třetice Kamil Kubjatko (Opavsko).
Každý z fotografů má svůj osobitý styl a přístup. :-)
S pozdravem Martin Lysek
@lomilomi Dobrý den,
hlásím volno :-). Pokud by Vás moje tvorba zaujala, ráda přijedu. Do Beskyd jezdím fotit často, mám to z Ostravy nedaleko. Cenovou nabídku naleznete na mém webu, kde jsou různé "balíčky", pokud byste v nich chtěla něco jinak - např. délku focení, není problém je přizpůsobit.
Posílám pár fotek na ukázku.
Přeji hezký den,
Mariana Ryšavá
Hezký den, nabízím svatební focení. Mám několik balíčku, ale např. celodenní focení i s fotokoutkem tzn. 13 hodin vychází na 9000,-. Jsem z Frenštátu, dojet není problém. Mám spoustu nápadů a foto rekvizit.
Mrkněte na můj facebook Allin Foto :)