Hledáme fotografa/fku na náš velký den 11.6.2022

Profilova fotka
Zdravím, ani jsem nečekala, jak bude těžké někoho najít.. 😣 Chceme něco originálního, zábavného, aby fotky měli šmrc a fotograf se nebál vyzvat hosty k házení nevěsty nad hlavou, přetahování se apod. Prostě aby byla sranda a všichni si focení užili. ☺️ Svatba bude 11.6.2022 v Kunžaku u Jindřichova Hradce, pokud máte volný termínek a máte zájem, prosím o nabídky. Vše projdu a ozvala bych se. Děkuji a hezký den! ☺️☺️
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, nabízím svoje služby svatebního fotografa. Fotím po celé ČR. V ceně svatebního focení je předsvatební párový focení a zapůjčení polaroidu. Fotky ze svatby dostanete do 14 od svatby (fleška + vytištěný fotky). Veškerý informace, fotky, reference atd. najdete na mých stránkách 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@lulixon Zdravím, Vaše datum svatby mám volné. Moc rád přijedu. Jak fotím a za jaké ceny najdete na webu nebo na instagramu a facebooku. Hodně zdaru v plánování 🙂 Patrik & Radka Schöberovi
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín mám volný. Pokud vás mé fotky zaujmou, ráda přijedu. Mé portfolio a ostatní informace najdete na webu. Hezký den Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, dovolím si nabídnout i své služby. Tento termín mám zatím volný. Pokud by vás a nastávajícího oslovil styl mé práce, domluvíme si nezávaznou schůzku, kde můžeme vše v klidu probrat. Všechny podstatné věci včetně ceníku naleznete na stránkách, které jsou zobrazeny zde pod tímto příspěvkem. V nabídce máme také výhodné balíčky foto + video a automatický fotokoutek s rychlým tiskem. Mám pro letošní rok výhodnější nabídku ve speciálním balíčku. Když se ozvete, napíšu vám podrobnosti. Mějte se hezky Mikuláš Křepelka
Odpovědět
Přeji pěkný a usměvavý den, s radostí a velmi rád se fotografování Vašeho významného dne ujmu. 🙂 Myslím, že má třicetiletá praxe u nejvýznamnějších českých médií a několikanásobné ocenění porotou Czech Press Photo mluví za své... 🙂 Váš významný den rád zdokumentuji. Hezký víkend, Honza
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, U nás v Czech Social Production už jsme svateb zažili nespočet svateb a bylo by nám ctí, kdybychom mohli být součástí i té Vaší. Natáčíme, fotíme a dokážeme Vám pomoci i se zařízením DJ nebo květinové výzdoby. 🙂 Všechno potřebné o nás najdete na webu. Ve zprávách ode mě kdyžtak máte více informací, rádi Vám pomůžeme se sestavením toho nejvhodnějšího balíčku na míru právě pro Vás. S pozdravem, Tomáš Turek Czech Social Production s.r.o.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?