Zdravím,
dovoluju si nabídnout služby svatebního fotografa. Fotím po celé ČR, jsem z Brna. Pokud jedu někam dál, účtuju jen polovinu cesty, aby náklady za dopravu nebyly tak vysoký. V ceně svatebního focení je předsvatební párový focení a zapůjčení polaroidu. Fotky ze svatby dostanete do 14 od svatby (fleška + vytištěný fotky). Veškerý informace, fotky, reference atd. najdete na mých stránkách 🙂
Dobrý den @siimona23,
rád vám s focením pomůžu :) Prosím podívejte se na mojí práci a když vás zaujme neváhejte mě oslovit ohledně osobní schůzky a dalších informací. Jsem přímo z Brna.
S přáním pěkného dne, Martin.
Dobrý den, Váš termín mám volný, Brno kousek a tak pokud se Vám bude líbit moje práce, rád přijedu a Vaši svatbu nafotím. Více informací zasílám do zpráv. Přeji hezký den.
Dobrý den, gratuluji k vašemu rozhodnutí. Termín mám ještě volný a rád vám svatbu nafotím.
Všechny potřebné informace nejdete na mých stránkách nebo na fb profilu jakub kruliš photography.
Vše se dá individuálně doladit a na všechny případné dotazy rád odpovím :)
Pěkný den,
Jakub
@siimona23
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne.
Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat nebo vidět více fotografií.
Přeji pěkný den
svatební fotograf Martin Máslo - fotomaslo