Hledáme Fotografa 8.8.2015 - Hranice - Čeladná

Dobrý den, hledáme s přítelem fotografa (nejlépe i kameramana) na naši svatbu, která se bude konat 8.8.2015. Přípravy proběhnou v Hranicích (kde oba máme trvalé bydliště) a následný obřad, hostina a veselí se bude odehrávat v Čeladné (cca 55 km od Hranic). Předem děkujeme za nabídky. Zita Vinklerová
Odpovědět
Profilova fotka
@zitulka89 Dobrý den, já mohu vřele doporučit Jana Vlčka z Dolního Benešova , Ryszard Perzynski z Rožnova pod Radhoštěm , Rostislav Mžík z Karviné nebo Michala Szydlowského z Ostravy. Já se pohybuji v oblasti videa, třeba by Vás naše tvorba zaujala, kterou nazlenete na našich webových stránkách v odkaze pod tímto textem. S pozdravem Martin Lysek :-)
Odpovědět
Doporučuji MICHALA KRUSBERSKÉHO! Super spolupráce a nádherné fotky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda přijedu, pokud se Vám moje fotky budou líbit :o)
Odpovědět
Profilova fotka
@huwik um... koukám, že jsem poslala omylem neupravenou fotku :D takže můj manžel (na poslední fotce) nemá opravdu tak divné oči, je to jen důsledek záblesku, na profilu mám upravenou.
Odpovědět
Profilova fotka
@zitulka89 Krásný den, termín 8. srpna 2015 se nám nedávno uvolnil a tak Vám pro něj rádi nabídneme jak kameramanské, tak fotografické služby. Naše práce je, troufám si říci, svým způsobem svěží a netradiční. :-) Do interní zprávy Vám zasílám konkrétní cenovou nabídku a v každém případě přeji pohodové přípravy a krásnou svatbu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš termín máme volný a rádi Vaši svatbu nafotíme. Pracujeme ve dvou fotografech a v případě zájmu jsme schopni zajistit i vizážistku na místě. Čeladnou velmi dobře známe a budeme rádi, pokud se podíváte na naše internetové stránky, kde naleznete ceník a portfolio. V případě zájmu se rovněž můžeme sejít, anebo celý Váš den probrat po telefonu, či Skypu. S pozdravem Martin Hnátek | MarLin Photography
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Zito, Váš termín mám v srpnu poslední volný, proto můžu nabídnout i já své služby ;) Více info máte v interní zprávě. Hezký den, Vašek
Odpovědět
Profilova fotka
Taká mohu nabídnout své služby foto, termín volný, dojezd není problém. Fotíme v páru. Více práce naleznete na webu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si nabídnout také své služby. Orientační ceník a ukázku práce naleznete na mých webových stránkách. Hezký den Jakub Horák - VyfoťMě.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud se Vám má práce zalíbí, rád zodpovím vše co Vás bude zajímat... přeji příjemný den. Využijte možnost 50% slevy na celodenní focení v rámci mé soutěže na FB.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také se přidávám a nabízím Vám své služby. Přeji hezký den Vráťa
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?