Hezké dopoledne všem,
hledáme dobrého, nápaditého svatebního fotografa/fotografku, jejichž fotky vyprávějí celý příběh svatby. Všichni naši vybraní mají již obsazeno. Nějaký tip na fotografa?
Předem díky :)
Dobrý den,
u Vodníka slámy jsem již letos fotila, pokud by se Vám moje fotky líbily, ráda přijedu. Můj přístup je takový, že fotím vše od důležitých momentů, přes výzdobu až po momentky, které se na svatbě odehrávají a které by Vám jinak unikly. Novomanželské focení přizpusobuji konkrétnímu páru - jejich představám, koníčkům a povaze. Podle toho vybíráme pózy a prostředí na fotografování, někdy vyrábím i vlastnoruční rekvizity přímo na míru konkrétní svatby :-)
Posílám pár fotek na ukázku právě od Vodníka Slámy. Cenovou nabídku posílám do zprávy.
Hezký den,
Mariana
@nika_2807 Krásný den! My bychom pro fotografování termín ještě volný měli a tak rádi nabídneme naše služby. Fotíme ve dvou, celkově dodáváme 300 hezky upravených fotek s přirozenou retuší a myslím - a doufám - že s námi úplně není nuda. :-) Konkrétní nabídku včetně ceny zasílám do e-mailu a přeji prima den. :-)
@nika_2807 Dobrý den, nevím zda nebudu opakovat náhodou Váš výběr fotografů, ale mám velmi kladné zkušenosti z Opavska/Ostravska - Kamil Kubjatko, Jan Vlček, Lenka Chudá, Jana Feilhauerová, Radek Šviderský, Martin Hnátek, Michal Szydlowski či Eva Palkovičová.
S pozdravem Martin Lysek :-)
Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Klidně se koukněte na moje webovky, které mám na kartě. Najdete na nich ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a popisy jednotlivých svatebních fotobalíčků.
Budu se těšit
Lukáš
LUMA PHOTO