Hledam svatebniho fotografa na 2.9.2017 Mala Moravka (Jeseniky)

Dobry den, hledame svatebniho fotografa na 2.9.2017. Mame radi spontanni fotky, ktere zachycuji atmosferu a zanechaji vzpominky na dulezity den v nasem zivote a krasne momenty stravene s prateli a rodinou.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v případě zájmu jsem Vám plně k dispozici. Fotografie a další informace naleznete na mých stránkách. Přeji hezký večer. S pozdravem Lukáš Alexander
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem Vám SZ. Přeji hezký večer. :) Michal Pleva
Odpovědět
@terezagabriel Doporučuju Martina Faltejska nebo Honzu Martince, výborná je i Baru La Photo, ale trochu se obávám, že už budou všichni obsazení...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem Vám nabídku do zprávy. Jiří Šmalec
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem k dispozici. Pavel
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný večer, termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám poslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat. Budu se těšit Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád nafotím Váš svatební den. Pokud Vás zaujme moje portfolio, neváhejte mě kontaktovat. S pozdravem, Miroslav Jungwirth
Odpovědět
Profilova fotka
@terezagabriel Dobrý den, tento termín mám zatím volný. Rád bych Vás pozval na můj profil a webové galerie. Pokud Vás má tvorba zaujme neváhejte mě kontaktovat. S úctou Vojtěch Podstavek
Odpovědět
Profilova fotka
@terezagabriel 2.9. bych si ještě mohl udělat volno (byla v plánu dovča, ale půjde to přesunout) protože Jeseníky miluju :-) Můžete kouknout ke mě na web a když se vám budou fotky líbit, stačí poslat mail :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín máme volný. Více v SZ. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych vás pozvala k návštěvě mého portfolia na webových stránkách uvedených v kartě. Pokud vás práce zaujme, ráda přijedu. Hezký den Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nahlédněte také k nám na webové stránky a pokud se vám bude líbit naše práce tak se ozvěte. Termín máme stále volný.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, kdyby Vás zaujala moje práce, mám Váš termín volný ;) Přeji hezký zbytek dne S pozdravem Vratislav Jenšík
Odpovědět
@terezagabriel Dobry den pisi vam zpravicku .
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Terezo, rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který přesně vystihuje novomanžele. Budeme moc rádi když se ozvete. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@terezagabriel Dobrý den Terezo, moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat. Přeji pěkný den Martin Máslo
Odpovědět
Ahoj Terezo, https://mywed.com/cs/photographer/pav... rád fotí v přírodě.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud se Vám má práce bude líbit, ozvěte se. S přáním hezkého dne, Robin.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v případě, že Vás moje fotky oslovují, rád nabídnu svoje služby. Neváhejte mne kontaktovat. Děkuji. S pozdravem, Zbyněk Zálešák
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?