Dobry den, hledame svatebniho fotografa na 2.9.2017. Mame radi spontanni fotky, ktere zachycuji atmosferu a zanechaji vzpominky na dulezity den v nasem zivote a krasne momenty stravene s prateli a rodinou.
Dobrý den, v případě zájmu jsem Vám plně k dispozici. Fotografie a další informace naleznete na mých stránkách.
Přeji hezký večer.
S pozdravem Lukáš Alexander
Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám poslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit
Lukáš
@terezagabriel Dobrý den, tento termín mám zatím volný. Rád bych Vás pozval na můj profil a webové galerie. Pokud Vás má tvorba zaujme neváhejte mě kontaktovat.
S úctou Vojtěch Podstavek
@terezagabriel 2.9. bych si ještě mohl udělat volno (byla v plánu dovča, ale půjde to přesunout) protože Jeseníky miluju :-)
Můžete kouknout ke mě na web a když se vám budou fotky líbit, stačí poslat mail :)
Dobrý den,
ráda bych vás pozvala k návštěvě mého portfolia na webových stránkách uvedených v kartě.
Pokud vás práce zaujme, ráda přijedu.
Hezký den Markéta
Dobrý den Terezo,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který přesně vystihuje novomanžele. Budeme moc rádi když se ozvete. :-)
@terezagabriel
Dobrý den Terezo,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo