To jsem netušila, jaký problém bude sehnat fotografa na tento termín. Je jednodušší vybírat termín svatby podle toho kdy má volný termín dobrý fotograf :-| ach jo.
@markheta No bohužel máš dost "chtěné" a oblíbené datum... takovéhle termíny jdou na řadu jako první (vím o čem mluvím, my jsme si vybrali 18. 8.) a fotografové bývají zamluvení už i klidně rok, rok a půl dopředu.. zkus si tu projít diskuze, zjisti který styl kterýho fotografa ti vyhovuje a prostě jim okamžitě piš.. Uvidíš, kolik z těch vybraných se ti ozve.. Maximálně ti tak holky se stejným datem můžou říct, koho už mají, abys věděla, komu už je zbytečné psát..
@andysek2012 Ahoj Mohla bych tě poprosit o kontakt na toho fotografa co "zbyl" :) Jsem z Benešova, tak by snad přijel.
Taky plánujeme svatbu na 16.6.2012 a koukám, že nejtěžší bude asi sehnat dobrého fotografa...
ahoj , my máme svatbu až v září a budeme mít fotografa z Olomouce, který k nám dojede, Holešov taky není daleko od Olomouce, tak mu můžeš zkusit napsat,jestli mají tento termín ještě volný. má tam i fotky z jeho práce, tak můžeš mrknout svatebni-fotograf má i různé balíčky,dle doby focení a počtu fotek,ale to tam je vše napsané.My si vybrali ten kompletní a platili jsme zálohu 2000. tak třeba ti to pomůže :-)
@markheta
Termín 16.6. mám ještě volný, mrkněte do mého profilu, nebo na webovky. Pokud byste chtěla bližší informace, nebo se na cokoli zeptat, napište mi nebo zavolejte.
Ahojky, nevím, zda je tento dotaz ještě aktuální, ale určitě doporučuji kouknout na webové stránky fotograf na svatbu (vše dohromady + .cz), sdružují hodně fotografů z celé ČR a hlavně když jim zadáš poptávku - odkud jste, kdy a kde máte svatbu a hlavně jakou máte představu, vyberou vám fotografa na míru - tzn. zašlou nabídku a můžeš si vybrat, kdo z nabízených fotografů se Ti nejvíce líbí. A vybíráš jen z těch, kteří mají Tvůj termín ještě volný :-)