Dobrý den,
termín už mám sice plný, ale nejbližšího fotografa zde z beremka máte: @katerinazvolankova z Havlíčkova Brodu.
Kameramana ve Vaší lokaci neznám, jen tu od nás, zkuste @yourlifevideo
Mariana
Dobrý den,
i já mám volný termín - poslední červencový. Pokud byste měli zájem i o video, jezdíme na svatby ve dvou s kolegou kameramanem. Pokud by Vás moje práce zaujala (více na facebooku a webu - kde najdete i kompletní ceník), ozvěte se ;)
Filip
@anetka_kl ... Já a kolega @petrnoxnovak (video) máme čas a z Brna to není daleko. Cena za celý den za oba je kolem 24000kč (záleží na detailech samozřejmě, s cenou se dá hýbat nahoru i dolů).
Video má Petr v profilu i na svých webovkách, u mě na webu najdete kompletní portfolio a víc povídání o focení svateb.
Pěkný večer,
termín mám volný a můžu být klidně k dispozici. Klidně koukněte na web, který je uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svateb, ceníky a popisy jednotlivých svatebních fotobalíčků.
Budu se těšit
Lukáš
LUMA PHOTO
@anetka_kl
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek