Prosííím poraďte hledám svatebního fotografa na 16.6., máme rádi jednoduchost a přirozenost, nechceme velké retuše a úpravy fotek. Nevíte o někom kdo by mohl být ještě volný :-|
Předem všem moc děkuji :-)
Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici, dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak se stačí ozvat.
Budu se těšit.
Lukáš
@jiga Dobrý den, tento termín mám zatím volný. Rád bych Vás pozval na můj profil a webové galerie. Pokud Vás má tvorba zaujme neváhejte mě kontaktovat.
S úctou Vojtěch Podstavek
Dobrý den, termín mám volný a ceny mírné... Moje práce najdete na FB stránkách uvedených dole pod fotografií..
Ceník posílám do zpráv a přeji šťastnou ruku při výběru.
Dobrý den, termín máme volný a můžeme za vámi do Brna přijet. Mrkněte na naše webové stránky. Pokud se vám bude líbit naše práce můžeme vám termín rezervovat. Hezký den
Dobrý den,
uvedený termín mám volný a rád Vám jej nabídnu. Další informace naleznete zde na mé kartě, nebo na mých stránkách.
S přáním pěkného dne,
Radim Spáčil
Dobrý den,
termín mám volný, jsem přímo z Brna a ráda Vám svatbu nafotografuji. mrkněte na mé stránky, kde najdete veškeré informace. Pěkný den,
Šárka Hasara