Hledám svatebního fotografa 16.6.2017 Brno

Prosííím poraďte hledám svatebního fotografa na 16.6., máme rádi jednoduchost a přirozenost, nechceme velké retuše a úpravy fotek. Nevíte o někom kdo by mohl být ještě volný :-| Předem všem moc děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem Vám k dispozici. Fotky apod. Najdete na mých stránkách. Hezký zbytek dne přeji. Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kdyby Vás zaujala moje práce, mám Váš termín také zatím ještě volný ;) Přeji hezký zbytek dne S pozdravem Vratislav Jenšík
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád nafotím Váš svatební den. Pokud Vás zaujme moje portfolio, neváhejte mě kontaktovat. S pozdravem, Miroslav Jungwirth
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný večer, termín mám ještě volný a můžu být k dispozici, dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak se stačí ozvat. Budu se těšit. Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, termin mam volny a rad Vam jej nabidnu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín máme volný. nabídku posíláme do SZ. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
@jiga Dobrý večer, uvedený termín mám volný, koukněte se na mé www a FB. S pozdravem Lucie
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem Vám SZ. Přeji hezký večer. :) Michal Pleva
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, posílám Vám nabídku. Jiří Šmalec
Odpovědět
Profilova fotka
@jiga Dobrý den, tento termín mám zatím volný. Rád bych Vás pozval na můj profil a webové galerie. Pokud Vás má tvorba zaujme neváhejte mě kontaktovat. S úctou Vojtěch Podstavek
Odpovědět
Dobrý den, termín mám volný a ceny mírné... Moje práce najdete na FB stránkách uvedených dole pod fotografií.. Ceník posílám do zpráv a přeji šťastnou ruku při výběru.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín máme volný a můžeme za vámi do Brna přijet. Mrkněte na naše webové stránky. Pokud se vám bude líbit naše práce můžeme vám termín rezervovat. Hezký den
Odpovědět
Článek se načítá
@jiga dobrý den píši zprávičku krásný den
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný.. Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, uvedený termín mám volný a rád Vám jej nabídnu. Další informace naleznete zde na mé kartě, nebo na mých stránkách. S přáním pěkného dne, Radim Spáčil
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud by Vás zaujalo mé portfolio, rád bych nabídl své služby.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, jsem přímo z Brna a ráda Vám svatbu nafotografuji. mrkněte na mé stránky, kde najdete veškeré informace. Pěkný den, Šárka Hasara
Odpovědět
@jiga piši zprávičku
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?