Dobrý den,
dovolím si nabídnout i svou práci. Jsem sice z Prahy, ale mohu dojet kamkoliv. Cestu bych si neúčtoval.
V případě objednání focení do konce března bych Vám mohl dát z nabídek Top, nebo Extreme z mého ceníku slevu 40%. To znamená nabídka "Top" za 4800,- a nabídka "Extreme" za 6600,-
Pokud Vás moje práce zaujme, tak se určitě můžeme domluvit.
Hezký den, Martin Pokora
Zdravím Vás,
a o jaký termín přesně jde? Ráda vám v případě volného termínu nabídnu své služby. Koukněte do mého portfolia či na web a v případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.
Pro inspiraci koukněte na svatební fotky z Vysočiny sem:
http://www.beremese.cz/catalog/vendor...
Také často jezdím do Havlíčkova Brodu, mám tam příbuzné. Ráda spojím příjemné s užitečným ;-)
Krásný den, ZeZu
Dobrý den,
neuvedla jste přesný termín svatby, což může být značně limitující, neb já i plno kolegů má jistě již dost srpnových termínů obsazených. Přesto, 1. a 2. srpna mám zatím volno, pak už je to horší. :)
Budu případně rád, pokud navštívíte mé svatební portfolio a kouknete se na mé práce. Odkaz na fotografie je hned pod tímto textem.
S pozdravem
Honza
Dobrý den,
dovolil bych si nabídnout své služby. Také mám začátkem srpna zatím volno. Budu rád, když navštívíte můj profil zde na Beremese. Tam naleznete krom jiného i krátké video. Na mých webových stránkách (odkaz v zápatí příspěvku), se pak můžete podívat i na orientační ceník.
Pokud Vás má práce a nabídka zaujme, určitě mne neváhejte zkontaktovat.
Jakub Horák - VyfoťMě
Začátek srpna zatím mohu. (A že nejsem z Vysočiny je celkem fuk.) Pokud budete mít chuť, podívejte se na fotky (odkaz dole) a pokud Vás budou bavit, pak si to všechno povíme.
Mějte se fajn
David
Dobrý den, na Vysočině mám rodinu, takže jsem vlastně napůl z Vysočiny. :-) A pár termínů na začátku srpnu máme ještě volných. Pokud se vám moje práce líbí, budu ráda, když mě kontaktujete. Přeji krásný den. Jitka