@pralinka2311 Zdravím Vás! Tento termín mám prozatím neobsazen, tudíž by nebyl problém se domluvit. Mé svatební portfolio naleznete v odkazu hned pod tímto textem. S pozdravem, Honza
dobry den :-) i ja mam zatim volny termin, tak pokud budete mit nalada a chut podivejte se na me portfolio nebo na facebook a pokud se vam bue libit co vidite, tak se muzeme domluvit . Zatim preji krasny den Petra :-D
Dobrý den vámi požadovaný termín mám momentálně ještě volný, máme teď akční ceny! Určitě se podívejte na naše stránky nebo mi pro více informací napište zprávu nebo e-mail.
Krásný večer přeji Pavel Šidla
Dobrý den mohu Ván doporučit Lukáše Veleckého...znám jej osobně, je to velmi šikovný, mladý kluk, který se věnuje focení již delší dobua s jeho prací budete jistě spokojená...netuším jestli má volný termín, ale mohu jej s čistým svědomím doporučit
Dobrý den, tento termín mám ještě k dispozici a fotím po celé ČR. Mrknete na fotky u mě na webu a v případě zájmu Vám rád zašlu ceník emailem. :-)
Štěpán
Dobrý den, pohybuju se mezi Olomoucí a Prahou tak vaše místo není problém, s datumem také ne.V případě, že se fotky líbí rád proberu podrobnosti a domluvíme se na ceně.¨
S pozdravem Michal Oškrkaný