Hledám fotografa pro termín 21.9.2013 - Vizovice u Zlína

Hodně fotografů je už v tento termín zadaných, ale pokud máte nějaké tipy, budu ráda! Asi už je na čase někoho shánět...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsto, tento termín mám zatím volný :-) Tak jestli budeš mít chuť, čas a náladu, mrkni ke mně na web. Fotím po celé ČR.
Odpovědět
Profilova fotka
@pralinka2311 Zdravím Vás! Tento termín mám prozatím neobsazen, tudíž by nebyl problém se domluvit. Mé svatební portfolio naleznete v odkazu hned pod tímto textem. S pozdravem, Honza
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád bych Vám nabídl své služby. ukázky mé práce najdete na mém profilu nebo na mých stránkách.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám zatím volno, takže bych to mohl nafotit.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, u mě také volno :). Mějte se hezky.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžete se podívat i na naše stránky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud budete chtít, budu rád, pokud se podíváte i na můj profil. Zlínsko je moje spádová oblast :-). Ať se daří!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den ,taky mame volny termín ... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
dobry den :-) i ja mam zatim volny termin, tak pokud budete mit nalada a chut podivejte se na me portfolio nebo na facebook a pokud se vam bue libit co vidite, tak se muzeme domluvit . Zatim preji krasny den Petra :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín mám zatím volný. Můžeme se domluvit. Pokud budete mít zájem, mohu zkusit zamluvit i pěkné počasí. Krásný den Bóša
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den vámi požadovaný termín mám momentálně ještě volný, máme teď akční ceny! Určitě se podívejte na naše stránky nebo mi pro více informací napište zprávu nebo e-mail. Krásný večer přeji Pavel Šidla
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, termín máme stále volný... prosím podívejte se na naše stránky kde naleznete veškeré informace.
Odpovědět
Krásný den. Jsem přímo ze Zlína a termín mám volný tak se stačí mrknout na moji tvorbu jestli se vám líbí stylem a můžeme se domluvit :) Roman
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín máme volný...podívejte se na naše stránky, kde naleznete kompletní ceník a veškeré potřebné informace.
Odpovědět
Dobrý den mohu Ván doporučit Lukáše Veleckého...znám jej osobně, je to velmi šikovný, mladý kluk, který se věnuje focení již delší dobua s jeho prací budete jistě spokojená...netuším jestli má volný termín, ale mohu jej s čistým svědomím doporučit
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín mám ještě k dispozici a fotím po celé ČR. Mrknete na fotky u mě na webu a v případě zájmu Vám rád zašlu ceník emailem. :-) Štěpán
Odpovědět
Profilova fotka
Profilova fotka
Dobrý den, pohybuju se mezi Olomoucí a Prahou tak vaše místo není problém, s datumem také ne.V případě, že se fotky líbí rád proberu podrobnosti a domluvíme se na ceně.¨ S pozdravem Michal Oškrkaný
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, prohlédněte si mé stránky a budou-li se Vám fotografie líbit, kontaktujte mne prosím. Děkuji Stojaník
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?