@pazda Dobrý večer, vřele bych doporučil manželé Pavlínu a Martina Vlkovi, jsou z Olomouce (vlkfoto.cz), fotí svatební den ve dvou a každý z nich má svůj neotřelý pohled na svět a i díky tomu vznikají originální fotografie. Jsou to úžasní lidé, kteří focení milují. Třeba by Vás jejich práce oslovila. S pozdravem Martin Lysek :-)
Hezký den, ráda přijedu, pokud Vám moje tvorba padne do oka ;-) . Nabízím hlavně tvůrčí přístup, mám ráda momenty plné emocí. Dělám uměleckou školu, díky tomu, že ještě studuji, můžu mít ještě cenově příznivější focení. Zasílám ceník do zprávy.
Dobrý den.
Dovolte mi nabídnout své služby. Podrobnější info o mé práci na mém profilu, případně přímo na mém webu. Zasílám vám i soukromou zprávu.
Přeji krásný den.
Vojtěch Pavelčík
Dobrý den,
termín máme volný. Cenové nabídky, obsah svatebních fotobalíčků a další informace máme uvedené na facebooku a webu. Fotíme ve dvou, jezdíme po celé republice, předsvatební schůzka a smlouva jsou pro nás samozřejmostí. Pokud by se Vám náš styl fotek líbil, ozvěte se ;)
Filip a Linda
Dobrý den,
také přidávám svou nabídku. Více fotografií a ceník na webu. Rád s Vámi proberu možnosti fotografických služeb dle Vašich požadavků. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat.
Hezké dny přeje
Radek
Dobrý den,
dovolím si nabídnout i svou práci. Při objednání balíčku "Top", nebo "Extreme" z mého ceníku bych si neúčtoval cestovné. Pokud se Vám bude má práce líbit, tak se určitě domluvíme.
Hezký den, Martin Pokora